Justin og Hailey Bieber - Svarer igen på rygter
Kendte

Hailey Bieber: ”Rygterne om Justin og jeg er ikke sande”

Af Julie Sofie Hauritz 20. september 2021
Foto: @haileybieber
Justin og Hailey Bieber har været gift i to år. Imens nogle anser dem som ”couple goals”, er der andre, som ikke er fan af deres forhold. Der har nemlig længe været gået rygter om, at Justin ikke behandler Hailey særlig godt. Nu svarer Hailey igen på alle rygterne i et interview med Demi Lovato.

Rygter kan virkelig gå hurtigt. Det kan stjernerne Justin og Hailey Bieber skrive under på. De har nemlig længe været udsat for rygter om, at deres forhold langt fra er rosenrødt. Ifølge rygterne skulle Justin nemlig ikke (altid) være særlig sød over for Hailey.

Nu er Hailey dog stået frem i et nyt podcast-afsnit med Demi Lovato. Her svarer hun igen på alle rygterne og fortæller om, hvordan det virkelig er i deres forhold. Hør, hvad hun sagde lige her. 

Hvordan startede rygterne?
Rygterne startede efter, at flere videoer af parret ramte internettet. Særligt TikTok har været hjemstedet for flere videoer, hvor det ser ud til, at Justin ikke behandler Hailey særlig godt. 

En af de videoer, som særligt satte rygterne i gang, var dog en af Haileys egne videoer, som hun delte på sin story på Instagram. I videoen ser man Hailey prale over for Justin, fordi hun har vundet over ham i et arkadespil. Videoen virker fredelig lige indtil, at Justin råber ad hende.

Selvom Hailey helt sikkert har delt videoen, fordi hun synes, den var sjov, satte den desværre også nogle alarmklokker i gang hos flere fans. Flere fans har i hvert fald efterfølgende (og særligt også for nyligt) udtrykt, at de er bekymrede på Haileys vegne - simpelthen fordi det nu op til flere gange har været fanget på kamera, at Justins tone og/eller opførsel over for hende har set ud til at være rigtig hård.  

Du kan se Haileys video her og selv bedømme, hvad du synes om Justins måde at være på i den: 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hailey Bieber åbner op om rygterne i Lovatos podcast
De mange lignende videoer, som har været fremme af Justin og Hailey lige siden, har fået folk til at undre sig over, hvordan de virkelig har det sammen.

Én af dem, der har haft undret sig, er Demi Lovato. Demi spurgte derfor ind til rygterne om parret i sit nyeste afsnit af podcasten ’4D with Demi Lovato’, hvor Hailey var gæst – og her åbnede Hailey virkelig op omkring hende og Justins forhold. 

- Der er et rygte, der florerer rundt, som handler om, at Justin ikke skulle være rar over for mig og skulle behandle mig dårligt - og det er bare så langt fra sandheden. Det er det fuldstændige modsatte. Jeg er virkelig heldig, fordi jeg kan sige, at jeg er sammen med en, der respekterer mig så meget, som Justin gør. Han får mig til at føle mig så speciel hver eneste dag. Så når jeg hører rygter om, at det skulle være det lige modsatte, tænker jeg bare: ”Huh?”, fortæller Hailey i podcasten.

Herefter fortsætter hun med at forklare, hvordan sandheden er det mest magtfulde våben mod "løgne" og tilføjede:

- Det er virkelig løgn, at vi ikke har det godt i vores forhold. Sandheden er, at vi aldrig har været mere besat af hinanden. Vi har det så sjovt sammen, og det er så vigtigt at omgive sig selv med mennesker, der også minder dig om at have det sjovt.

Nogle gange tager usikkerheden over
Under snakken med Demi indrømmede Hailey dog at have dage, hvor negativiteten føltes overvældende. Heldigvis er Justin der altid til at muntre hende op og fortælle hende, hvor højt han elsker hende, fortæller hun samtidig i interviewet.

Til trods for de mange rygter, der er om Justin og Hailey Bieber, er vi virkelig glade for at høre, at de har det godt sammen. Vi hepper på dem!

Se interviewet med Demi Lovato og Hailey Bieber lige her:

MegetMere