Se navnet på Gigi Hadids datter
Kendte

Se navnet: Gigi Hadid afslører sin datters navn

Af Cecilie Stubkjær Ottosen 22. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yndlingskendisparret, Gigi Hadid og Zayn Malik, blev d. 19. september forældre til en lille pige, og siden har vi ventet i spænding på afsløringen af datterens navn. Læs med, og opdag hvad hendes søde, unikke navn er.

Supermodellen, Gigi Hadid, og sangstjernen, Zayn Malik, fandt hurtigt kærligheden igen efter deres to års adskillelse og annoncerede i april 2020, at de ventede deres første barn. I september blev de forældre til deres lille datter – og vi har siden ventet i spænding på hvilket navn, hun mon får.

Familien er gået stille med dørene, og det er begrænset, hvad vi både har set og hørt til dem. Til Halloween gav familien dog det første rigtige sneakpeak af datteren på Gigis instastory.

Til jul fik vi endnu et sneakpeak og muligheden for at se Gigi i morrollen på et instapost på Gigis egen profil. Selvom vi endnu ikke har set datterens ansigt, så er vi allerede helt forelskede i den lille Hadid/Malik-baby, og vi kan ikke vente med at se mere til hende.

Her fire måneder efter velkomsten af datteren afslører Gigi endelig hendes navn. Gigi afslørede det på en meget fin og diskret måde – så diskret, at man nemt kunne have overset det. Men heldigvis er vi her til at holde dig opdateret, så du ikke misser noget!

Hun har helt simpelt opdateret sin Instagram bio til: Khai’s mom.

Se navnet på Gigi Hadids datter
Foto: @gigihadid

Vi er vilde med den fine måde, som Gigi og Zayn deler detaljerne omkring deres datter på. Se fx hvor sødt Zayn annoncerede fødslen af lille Khai.

Læs også: Gigi Hadid spottet i jakke til under 1000 kroner

Vi glæder os til at følge med i den lille trekløverfamilie, og håber snart at se endnu mere til den nye kendisbaby Khai.

Indtil da, kan du i galleriet herunder se Gigi og Zayns sødeste øjeblikke.

GigiHadidogZaynMalik

Foto: MEGA
Foto: @gigihadid
Foto: MEGA
Foto: @gigihadid
Foto: @gigihadid
Foto: MEGA
Foto: @gigihadid
Foto: MEGA

MegetMere