Kendte

Se billederne: Gigi Hadid har allerede pyntet op til jul for sin nyfødte datter

Af Anna Birch Jakobsen 23. november 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Modellen Gigi Hadid og det tidligere One Direction-medlem Zayn Malik blev i slutningen af september forældre til en lille pige. Nu siger kalenderen snart december, og Gigi Hadid har delt billeder på Instagram, der viser, at hun allerede har pyntet hele huset op, så hun er klar til at fejre første jul med sin datter.

Der gik ikke lang tid fra, at supermodellen Gigi Hadid og sangstjernen Zayn Malik - efter deres to års adskillelse - fandt kærligheden igen, til de afslørede den store nyhed om, at de skulle være forældre.

Det bekræftede modellen i et interview d. 30. april 2020, hvor hun åbnede en smule op omkring graviditeten.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men siden da har Hadid/Malik-parret, både under graviditeten og efter fødslen, gået stille med dørene omkring deres lille datter.

Det var først i slutningen af august - kun en måned inden, hun fødte - at Gigi delte de første billeder af sin gravide mave. Efter den lille pige er kommet til verden, har vi hørt mest om de søde gaver, som den lille pige har modtaget, og kun få gange fået et lille sneakpeak af datteren og deres nye liv som forældre.

Første gang vi (næsten) fik lov at se den lille pige, var da den lille trekløverfamilie fejrede deres første Halloween sammen i oktober.

Nu går den nye familie endnu en 'første gang' i møde, når de skal fejre årets hyggeligste højtid sammen - og det er tilsyneladende noget som mor Hadid ser meget frem til.

Læs også: Rygter: Er Hailey Bieber gravid?

Hun har nemlig allerede nu pyntet op til jul med både pyntet juletræ, julesokker over kaminen, julemandens postkasse, masser af julelys, julepuder og en masse andet julepynt - alt sammen til ære for deres datter.

Det dekorerede hjem viser Gigi frem i et post på Instagram, hvor hun samtidig deler nogle af de første billeder af hende og datteren sammen.

I captionen skriver Gigi: "En helt ny form for travlhed og træthed. Men fordi hun er den bedste, har hun fået julepynten tidligt."

Mange mener, at julepynten kun hører december til - men som træt og travl, nybagt mor er det med at få tingene gjort, når energien er til det.

Læs også: 8 julekalendere, du kan forkæle dig selv med i december

Så hvis overskuddet til julepynt byder sig i november, så skal man selvfølgelig gå all in på at dekorere hjemmet - og når det er sagt, så forstår vi godt, at Gigi glæder sig til jul. Det gør vi også!

MestLæste