Kendte

Rygter: Er Hailey Bieber gravid?

Af Anna Birch Jakobsen 9. november 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der har endnu en gang floreret rygter om en kommende Bieber-baby i Hollywood - men denne gang er Hailey Bieber kommet medierne i forkøbet og har svaret på graviditetsrygterne i en instastory. Se her, hvad den 23-årige model havde at sige til baby-rygterne.

Hvis der er nogen, som ikke gider spilde deres tid på graviditetsrygter, så er det Justin Biebers modelkone, Hailey Bieber.

Det er nemlig ikke første gang, at der på internettet har floreret rygter om en kommende Bieber-baby, hvor Hailey hurtigt har tyet til tasterne på Instagram for at fortælle sandheden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nu har Mrs. Bieber endnu en gang taget sagen i egen hånd - og denne gang kom hun endda medierne i forkøbet.

Læs også: Se Hailey Biebers nye tatovering, der hylder Justin

Ifølge Hailey planlagde det amerikanske magasin US Weekly nemlig at udgive en historie, hvor de påstod, at en af deres 'tætte kilder' havde afsløret, at Hailey ventede sit første barn sammen med ægtemanden Justin Bieber.

Men den historie fik topmodellen hurtigt aflivet, da hun på sin instastory skrev: "Siden jeg ved, at I lige skulle til at afsløre jeres lille historie US Weekly... Jeg er ikke gravid."

Foto: @haileybieber

Efterfølgende gav Mrs. Bieber medierne en høflig reminder om, at fokusere på det, der virkelig betyder noget - nemlig det amerikanske valg - i stedet for at bruge energi og ressourcer på falske historier.

Læs også: Familiemedlem afslører: "Justin og Hailey er soulmates"

Det er ikke mere end et år siden, Hailey Bieber sidst måtte lægge øre til graviditetsrygter, efter at et paparazzi-billede, hvor hun holdt sin hånd på maven, gik viralt.

Her svarede Hailey også på rygterne i en instastory, hvor hun kækt skrev: "Internettet er sjovt! Nej, jeg er ikke gravid, jeg kan bare virkelig godt lide mad."

Læs også: Kom med som gæst til Justin og Haileys bryllup i intim video

Både Justin og Hailey har været meget åbne omkring, at de ønsker børn sammen - men de har til gengæld heller ikke lagt skjul på, at de ikke er helt klar endnu.

Så mon ikke der nok skal komme en lille Bieber-baby i fremtiden - Justin og Hailey er trods alt kun 26 og 23 år gamle, så de har bestemt ikke travlt.

MestLæste