Kendte

Familiemedlem afslører: "Justin og Hailey er soulmates"

Af Anna Birch Jakobsen 20. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der var ingen, der havde regnet med, at Justin og Hailey ville blive Hollywoods mest solide par, da de fandt sammen tilbage i 2018. Men efter to års ægteskab står de stærkere end nogensinde - og nu har et nært familiemedlem afsløret, at de med sikkerhed er soulmates.

Når det kommer til kærlighed i Hollywood, er der altid lidt drama. Derfor var der heller ingen, der havde troet, at Justin Bieber og Hailey Baldwin (som hun hed dengang), ville blive det stærkeste kendispar af alle. Men nu er det to år siden, at Baldwin blev til Bieber, og de to erklærerede deres evige kærlighed til hinanden - og parret er nu 'stronger than ever'.

Det tyder på, at hverken drama, jalousi eller noget som helst andet kan komme imellem de to turtelduer og deres lykkelige ægteskab. Efter at Justin har mødt Hailey, har han fået det psykisk meget bedre - og nu er han lige udkommet med to fantastiske singler, som blandt andet handler om hans kærlighed til Hailey, og hvordan han følte sig ensom inden, han mødte hende.

Læs også: Justin Bieber har givet sin måske mest følelsesladede optræden nogensinde

Et af Haileys nære familiemedlemmer har i et interview bekræftet, at de virkelig er fantastiske sammen - og at det ikke bare er noget, vi forestiller os.

Hun går faktisk så langt, som at sige, at Justin og Hailey med sikkerhed er soulmates. Bliver man sammen for evigt, hvis man er soulmates? Det håber vi!

I videoen herunder kan du se, hvad Haileys familie helt præcist har at sige om deres kærlighed.

¨

MestLæste