Kendte

Justin Bieber har givet sin måske mest følelsesladede optræden nogensinde

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 19. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber var for fjerde gang musikalsk gæst ved ’Saturday Night Live’ (SNL). Her optrådte han med sine to nyeste singler ’Holy’ og ’Lonely’. Sangene vakte for alvor følelserne frem hos den 26-årige verdensstjerne.

Justin Bieber har netop optrådt med to meget følelsesladede sange, og hans udførelse af dem var mindst lige så emotionel. Når man lytter til teksterne i sangene, er det helt tydeligt, at de handler om emner, der står popstjernen meget nært.

Under skæret af et blåt neonkors sang Justin Bieber sin nyeste single ’Holy’ sammen med Chance The Rapper. Sangen, der handler om Biebers kone, Hailey Baldwin Bieber, deres forhold, og fælles religiøse tro påvirkede tydeligvis Bieber under hans optræden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Hylder Justin Bieber Selena Gomez i ny tatovering?

I slutningen af sangen stod Bieber med ansigtet mod jorden og Chance The Rapper kom over for at give ham et venligt, trøstende klap på skulderen.

Den første emotionelle optræden af ’Holy’ blev efterfulgt af endnu flere følelser i den utraditionelle, men meget rørende, optræden af ’Lonely’, der handler om bagsiden af medaljen ved at blive verdenskendt barnestjerne.

Optrædenen blev indledt ved, at kameraet zoomede ind på et billede af Justin Bieber fra første gang han optrådte på SNL som barn. Herefter bliver der filmet over på den nu 26-årige Bieber siddende i en stol i backstage-området. Bieber begynder at synge den meget følelsesladede sang, mens han går i de mennesketomme gange mod scenen, alt imens han kigger direkte ind i kameraet med sørgmodige øjne.

Læs også: Se Justin Biebers udvikling: Fra lille cute dreng til gift...

I ‘Lonely’ synger Bieber om, hvor svært det var for ham at blive verdenskendt som barn med ordene “Og måske er det den pris, du betaler for penge og berømmelse i en tidlig alder.”

’Lonely’ er Biebers nyeste single, og kort tid efter udgivelsen tweetede han omkring, hvilken indflydelse sangen har haft på ham. I tweetet siger han: "Jeg tror, det er betydningsfuldt at udtrykke sårbarhed, og det er derfor, jeg mener, at denne sang er så betydningsfuld."

Vi er alle blæst omkuld efter Biebers rørende optrædener, og er endda efterladt med en enkel tåre eller to. Se Bieber optræde med sine to nyeste singler i videoerne nedenfor.