Kendte

Derfor er Taylor Swift den sødeste "tante" for Zayn og Gigi Hadids datter

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 29. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Topmodellen Gigi Hadid og den tidligere One Direction-sanger, Zayn Malik, blev i slutningen af september forældre til en lille pige, og det har betydet et hav af søde velkommen-til-verden-gaver fra de nærmeste kendis-venner.

Gigi Hadid og Zayn Malik er endelig blevet forældre til en lille sød pige. Parret offentliggjorde fødslen i et rørende instagrampost, hvor den lille bedårende, babyhånd tittede frem, med teksten ”Vores pige har meldt sin ankomst denne weekend, og hun har allerede ændret vores verden.”

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den glædelige nyhed har fået flere af stjerneparrets tætte venner til at sende søde gaver til den lille modelbaby, der ikke er meget mere end en uge gammel. I en instagramstory delte Gigi et billede af datteren iført en langærmet bluse med et stort Versace-logo printet på forsiden. Gaven var naturligvis fra parrets tætte, ret kendte ven, Donatella Versace. På billedet kunne man derudover ane et lille, yndigt, lyserødt silketæppe givet i gave af veninden Taylor Swift.

Gaven fra Taylor Swift, viser sig at have en helt særlig betydning, da hun selv har lavet det. Prisen for den sødeste og mest betænkningsfulde gave, som parret har modtaget, må derfor gå til Taylor Swift, som parret også betragter som den lille piges ”tante.”

Foto: @gigihadid

Taylor Swift viser sig at være en favorit blandt flere stjernebørn, da titlen som ”tante” er blevet givet til hende flere gange. Det lyserøde, hjemmelavede tæppe lader til at være blevet en go-to velkommen-til-verden-gave, når Taylors nærmeste venner får søde kendis-babyer, og hun derfor får titlen som ”tante.”

Læg også: Zayn Malik og Gigi Hadid deler sjældne graviditetsbilleder

Sangerinde gav nemlig for nyligt et lignende lyserødt tæppe til Katy Perry og Orlando Bloms lille, nyfødte, pige, der har fået navnet Daisy Dove. På tæppet var der derfor også broderet en blomst med teksten ”Baby Bloom.”

Det bliver derfor spændende at se, hvad der mon er broderet på Gigi og Zayns lille piges tæppe – mon vi får et hint om navnet på modelbabyen?

Selvom det lyserøde silketæppe er blevet lidt af en signatur-gave for Taylor, gav hun en helt anden og særlig gave til det tredje og nyeste medlem af Lively-Reynolds-familien, som hun også er meget tæt med. Hun fik nemlig æren af at afsløre navnet på Blake Lively og Ryan Reynolds tredje datter i sangen ”Betty” på hendes seneste album Folklore. I sangen bliver navnene på Hollywood-parrets børn, James, Inez og Betty, brugt til at fortælle en historie om en teenage, kærlighedstrekant – sådan som vi jo kender Taylors sange bedst.

Læs også: Zayn Malik og Gigi Hadid har delt et sjældent romantisk billede

Taylor har påtaget sig rollen som ”tante” til perfektion. Så hvem mon bliver det næste stjernebarn, der modtager et hjemmelavet, lyserødt silketæppe med en personlig broderet hilsen?

MestLæste