Kendte

Zayn Malik og Gigi Hadid har delt et sjældent romantisk billede

Af Simone Erica Rosenlund 27. april 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De to turtelduer, Gigi og Zayn, har været on-and-off flere gange, og da vi fandt ud af, at de fandt sammen igen sidst på året i 2019, blev vi rigtig glade. Denne gang har de dog holdt deres forhold mere privat - indtil nu, hvor Gigi har delt et sjældent sødt billede af de to sammen…

Det søde par, Gigi Hadid og Zayn Malik, har været on-and-off flere gange i løbet af årene, og vi er blevet lige heartbroken, hver gang vi har hørt rygter om, at de var gået fra hinanden.

Vi ved, at parret fandt sammen igen i slutningen af sidste år, med de har holdt deres forhold meget privat for fans siden da.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nu tyder det på, at Gigi har åbnet lidt op for at dele billeder om deres forhold med os fans. Dagen efter sin fødselsdag, som var torsdag den 23. april 2020, delte hun nemlig et sjældent billede af hende og Zayn.

I et opslag på Instagram, hvor hun delte søde billeder og videoer af sig selv og sin familie fra sin fødselsdag dagen før, havde hun nemlig sneget et billede ind af Zayn og sig selv, der krammer kærligt.

Foto: @gigihadid

Zayns ansigt er vendt væk fra kameraet, så vi egentlig ikke kan se, at det er ham, men derefter postede hun en lille afslørende Boomerang-video sammen med Zayn og sin søster Bella, hvor Zayn har den samme jakke på som på krammebilledet i forrige opslag.

Læs også: OMG! Den megasøde Netflix-stjerne Noah Centineo er blevet single

Busted! Vi synes, det er dejligt at se de to turtelduer sammen igen, da de er VIRKELIG cute!

Se begge fødselsdagsopslag fra Gigis Instagram herunder.

MestLæste