Kultur

OMG! Den megasøde Netflix-stjerne Noah Centineo er blevet single

Af Mariah Leitisstein 27. april 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
OMG! Den megasøde Netflix-stjerne Noah Centineo er gået fra kæresten Alexis Ren!

"To All The Boys I've Loved Before"-stjernen Noah Centineo er ikke længere kærester med modellen Alexis Ren.

Parret skulle eftersigende være gået fra hinanden for flere uger siden, men nyheden om bruddet er først sluppet ud nu.

Tilbage i marts var der dog rygter om, at det 23-årige par havde slået op, efter de begge var stoppet med at følge hinanden på Instagram.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Noah Centineo slettede desuden et billede af parret fra januar måned, som han havde lagt op i forbindelse med offentliggørelsen af deres forhold.

Parret begyndte at date tilbage i marts 2019, og i september slap nyheden så ud om, at de var blevet kærester.

Foto: Mega

- Han er så speciel, og jeg er bare virkelig, virkelig taknemmelig for, at jeg kan være i hans liv og hjælpe med at støtte ham på hans rejse, sagde Alexis Ren om Noah i november sidste år. Og vi ville altså også være VIRKELIG taknemmelige for at være i hans liv.

- Han har et hjerte af guld. Hver eneste dag er jeg bare ramt af ærefrygt over det, han vil opnå, og hvordan han vil gøre det, hvem han vil gøre det for. Han er så uselvisk. Det er så smukt, lød de store ord fra modellen. Sådan er der god mulighed for, at tonen ikke er længere.

Vi forelskede sig i allerhøjeste grad i den unge skuespiller, efter hans medvirken i Netflix-filmen "To All The Boys I've Loved Before". Siden da har charmetrollen medvirket i en lang række romantiske komedier og en mindre rolle i sidste års filmatisering af "Charlie's Angels".

Læs mere om