Kendte

Gigi Hadid og Zayn Malik deler deres første familieportræt

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 3. november 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
It-modellen, Gigi Hadid, og det tidligere One Direction-medlem, Zayn Malik, blev i slutningen af september forældre til lille en pige. Nu deler parret det første familieportræt sammen med deres nyfødte datter i anledning af Halloween.

Hadid-Malik-parret kunne i år fejre deres første Halloween som nybagte forældre, og netop denne uhyggelige højtid blev altså anledningen til, at deres nyfødte datter blev vist frem for første gang siden annonceringen af hendes ankomst tilbage i september.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

D. 31. oktober fejrede den lille trekløver deres allerførste Halloween, og Gigi Hadid sørgede for at dele de (u)hyggelige festligheder. Gigi delte flere søde instagramposts, hvor hele familien var samlet og klædt ud i kreative halloweenkostumer. Gigi var klædt ud som Zero Suit Samus fra Metroid-serien, Zayn som en elev fra Slytherin fra Harry Potter-universet, og deres lille datter var klædt ud som den sødeste Hulk til dags dato.

Foto: @gigihadid

Det er helt tydeligt at se, at parret er i lykkelige omstændigheder, efter deres lille familie er blevet til.

Læs også: Zayn Malik og Gigi Hadid deler sjældne graviditetsbilleder

I det seneste halloween-post, kunne vi for første gang se datteren i fuld figur klædt ud som den bedårende Hulk, med den sødeste, lille grønne hue.

Parret er ikke meget for at dele billeder af deres kæreste eje med offentligheden, og de har derfor med vilje dækket datterens ansigt til med en Hulk-figur.

Det er kun anden gang, at vi får et lille glimt af Hadid-Malik-babyen. Det første billede, der blev delt af datteren, viste kun en lille babyhånd, der tittede frem fra et lille, lyserødt silketæppe, som parret havde modtaget i gave af Taylor Swift - som de jo faktisk betragter som datterens ”tante.”

Læs også: Derfor er Taylor Swift den sødeste "tante" for Zayn og Gigi Hadids datter

Siden offentligheden fik kendskab til Hadids graviditet, har kendis-parret gjort meget ud af at holde datteren skjult fra de sociale medier. Vi har endnu ikke fået et glimt af datterens ansigt, og meget tyder på, at vi nok heller ikke får det lige foreløbigt. Det er heller ikke blevet afsløret, hvad den lille Hadid-Malik-baby kommer til at hedde - men mon ikke at det er en afsløring, som parret er villige til at dele med offentligheden?

Der er slet ingen tvivl om, at Hadid-Malik-forældreparret er fyldt helt op med kærlighed og nyder den stille tid sammen med datteren. Vi håber dog på at kunne få lidt flere glimt af den lille familie samlet - da deres kærlighed til hinaden og den lille nye datter i den grad smitter.

MestLæste