se_gigi_hadids_frakke_til_under_900_kroner
Kendte

Stjæl stilen: Gigi Hadid spottet i jakke til under 1000 kr

Af Cecilie Stubkjær Ottosen 12. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Model og stilikon, Gigi Hadid, blev i weekenden spottet under hendes gåtur i New York i en lækker sammensætning af både high-street og high-end – og du kan faktisk også få fat i den seje high-street frakke for 899 kroner.

Kendisparret Gigi Hadid og Zayn Malik blev d. 19. september forældre til en lille pige. Siden har Gigi holdt lav profil, og det er begrænset, hvad vi har set til hende. Den nybagte mor har dog, de få gange hun har vist sig, gjort det klart og tydeligt, at hun fortsat er et stilikon – nu blot med tilføjelsen af en barnevogn.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sidst vi fik et glimt af den smukke model og nybagte mor var i søndags på Manhattan, New York City. Gigi rockede en lang, oversized, ternet uldfrakke fra det spanske high-street mærke Mango, til intet mindre end 899 kroner! Say what?

Læs også: Gigi Hadids mor har delt et nyt billede af Hadid/Malik-babyen

Gigi har altid tjek på stilen og sammensætningerne, og hun havde selvfølgelig stylet frakken sammen med en sej ruskinds- og lammeskindsbøllehat fra Louis Vuitton og smukke knæhøje fløjlsstøvler fra Dear Frances. Alt sammen i afslappede brune nuancer. Hun toppede looket med sort mundbind og hvide ovale solbriller, og beviste os endnu engang, hvorfor hun er det fødte stilikon.

Foto: MEGA

Læs også: Gigi Hadid afslører sit største beauty-fail

Hvis du også gerne vil se lige så sej ud som Gigi, så kan du købe Mangos uldfrakke HER

MestLæste