Kendte

Se billedet: Gigi Hadids mor har delt et nyt billede af Hadid/Malik-babyen

Af Line Lei Mohrsen Jensen 4. december 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Siden supermodellen, Gigi Hadid, og den tidligere One Direction-stjerne, Zayn Malik, blev forældre til en lille pige tilbage i september, har vi ikke set mange billeder af deres guldklump. Det har mormor Yolanda dog lavet om på, for hun har netop delt et billede af Gigi og Hadid-babyen.

Det kan vist ikke være gået nogens næse forbi, at it-(forældre)parret, Gigi Hadid og Zayn Malik, tilbage i september blev beriget med en lille pige på trods af, at det ikke er meget, vi har set til hende.

Lige siden at stjerneparret offentliggjorde, at de skulle være forældre, har Gigi og Zayn sørget for at holde datteren nogenlunde skjult på deres sociale medier, og derfor har vi også kun set små sneakpeaks af Hadid-babyen, og er hverken bekendt med hendes ansigt eller hendes navn (endnu).

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men netop faktummet om, at der ikke er blevet delt særlig mange billeder af parrets lille guldklump, har den stolte mormor, Yolanda Hadid, nu lavet om på.

I forbindelse med fejringen af den amerikanske højtid, Thanksgiving, kunne mormor Yolanda nemlig ikke dy sig, idet hun postede et sødt øjeblik af den nybagte mor, Gigi, og barnebarnet på sin instastory lørdag den 28. november 2020.

Instagram @yolanda.hadid

På billedet, som Yolanda havde pyntet med hjerter og en ’you are my sunshine’-gif, kunne man se et sødt mor/datter-øjeblik, hvor Gigi kysser sin lille guldklump, som desuden holder kærligt fat i sin mors hår.

Der er altså ingen tvivl om, at det nye familiemedlem allerede er højtelsket i Hadid-familien, og vi håber derfor også på at kunne se (endnu) flere billeder af Gigi og Zayns datter. Og mon ikke, at den stolte mormor, Yolanda, igen kan fristes til at dele lidt ud?

MestLæste