Kendte

Se billederne: Selena Gomez og Cara Delevingne har fået matchende tatoveringer

Af Vera Olivia Lissner Rømer 3. januar 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @selenagomez og @caradelevingne
Selena og Cara har taget deres venskab til det næste niveau! Det er ikke længe siden, at det blev afsløret for offentligheden, at den 29-årige skuespiller og sangerinde Selena Gomez havde fået en ny tatovering på ryggen. Nu viser det sig, at Cara Delevingne har fået en tatovering magen til!

That's my twinnem. Go best friend, we killing 'em!

Selena Gomez’ nyeste tatovering er uden tvivl en af hendes største tatoveringer til dato, og Cara Delevingne må vist være ret vild med den, da hun har fået en tatovering næsten magen til!

Tilbage i december postede den populære kendis-tatovør Bang Bang i New York et sort-hvid billede af Selena bag fra, hvor man kunne ane den nye tatovering på ryggen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det var dog svært at spotte, hvad tatoveringen skulle forestille, da billedet ikke afslørede nogle detaljer, og vi måtte vente i spænding på et close-up!

Selenas nye tatovering

Og et close-up det fik vi! Bang Bang-profilen postede nemlig endnu et billede af ”Good For You”-sangerindens tatovering på Instagram den 28. december.

På billedet kan det tydeligt ses, at Selenas nye tatovering forestiller en lyserød rose med en grålig stilk, som løber ned af rygraden.

Det er ikke første gang, at Selena har fået lavet en tatovering hos Bang Bang, men denne skiller sig nu alligevel ud fra sangerindens andre tatoveringer på grund af de klare farver og akvarel-looket.

Veninde-tatoveringer

Selena er dog ikke den eneste kendis, der har fået denne fine rose tatoveret på kroppen.

Dagen efter billedet af Gomez’ tatovering blev offentliggjort, postede Bang Bang nemlig en video på Instagram, som afslørede, at modellen og skuespilleren Cara Delevingne havde fået en matchende tatovering.

Caras nye tatovering er ikke placeret på ryggen ligesom Selenas, men den sidder i stedet på siden af ribbenene og strækker sig ned mod hoften.

- Jeg havde det så sjovt, da jeg lavede disse tatoveringer. Tak for altid at stole på mig, Cara. Til jeres info så fortalte jeg dem ikke før til sidst, at det her var mine første akvarel-tatoveringer nogensinde, skrev tatovøren i opslagets caption.

Gomez og Delevingne har været veninder i mange år, og udover at de nu har en matchende veninde-tatovering, så blev det også for nyligt offentliggjort, at de to stjerner snart skal spille sammen i den populære Hulu-serie ”Only Murders In The Building”.

Hvad synes du om Selena og Caras matchende tatovering?

MestLæste