Selena Gomez
Kendte

Se billedet: Selena Gomez flasher sin nye tatovering

Af Vera Olivia Lissner Rømer 17. december 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @selenagomez
Den 29-årige sangerinde og skuespiller Selena Gomez har fået en ny tatovering, og selvom det ikke helt er til at gennemskue, hvad tatoveringen skal forestille, så kan vi vist godt slå fast, at det er en af Selenas største tatoveringer nogensinde!

Den talentfulde ’Good For You’-sangerinde har endnu én gang lagt sig under nålen, og denne gang har hun fået en stor tatovering ned ad ryggen!

Det er den populære kendis-tatovør Bang Bang i New York, der afslørede nyheden for offentligheden, da de postede et sort-hvid billede af Selena bag fra og taggede hende i billedets caption.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den verdenskendte sangerinde poserer i tatoveringsstudiet med ryggen mod kameraet, og hun har vendt sin frakke omvendt, så man på billedet kan se den nye tatovering titte frem.

Selenas nye rygtatovering ser ud til at starte for enden af hendes nakke for derefter at løbe ned ad rygraden, men der desværre ingen beskrivelse af tatoveringen og ej heller et close-up.

Vi må derfor vente i spænding på, at den talentfulde sangerinde forhåbentligt afslører, hvad tatoveringen skal forestille. Én ting er dog sikkert: Det er en af Selenas største tatoveringer til dato!

I billedets kommentarfelt raser mange fans over, at de ikke kan se hvad tatoveringen skal forestille, og en fan skriver eksempelvis: ”Fortæl os mere, vi har brug for et close-up!".

Mens en anden fans tvivler på, om tatoveringen overhovedet er ægte: ”Er det her til et kommende projekt? Er den permanent?”.

Selena blev tatoveret for første gang tilbage i 2012, hvor hun fik en lille node på siden af håndleddet. Siden da har det taget fart, og hun har gennem tiden fået mange små og meningsfulde tatoveringer på kroppen.

Det er da heller ikke første gang, at Selena har fået lavet en tatovering hos Bang Bang, som er kendt for deres fine og detaljerede tatoveringer.

Selenas tatovering med de bedende hænder på låret er nemlig lavet af den selvsamme tatovør, så noget kunne tyde på, at hun føler sig i trygge hænder hos dem.

Hvad synes du om Selenas nye tatovering på ryggen?

MestLæste