Selena Gomez hopper med på TikTok-trend
Kendte

Se video: Selena Gomez går viralt med denne TikTok-trend

Af Vera Olivia Lissner Rømer 17. august 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
’Same Old Love’-sangeren, Selena Gomez, er begyndt at være mere aktiv på TikTok, men én bestemt video har fået internettet til at koge over.

Selena Gomez’ fans er gået amok efter Selena er begyndt at poste mere på TikTok.

Den seje sangerinde har postet alt fra populære lip-sync videoer til videoer, hvor hun gør grin med outfits, som hun havde på, da hun var yngre. Én bestemt video på hendes TikTok-profil har dog fået adskillige fans til at løfte øjenbrynene.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Selena har nemlig postet en video, hvor hun mimer ordene: ”Så du fortæller mig, at du kan læse hans horoskop, men du ikke se faresignalerne."

Videoen på Selenas TikTok har fået intet mindre end 26 millioner visninger og 4,5 millioner likes. Sangerindens fans har været helt oppe og køre over den, og en fan har eksempelvis kommenteret: ”Siger den person, der så faresignalerne, og derefter ignorerede dem.”

Som er en slags reference til Selenas sang 'Lose You To Love Me', som tager inspiration i hendes tidligere forhold med ekskæresten Justin Bieber.

En anden fan skriver: ”Han var Fisk, og det ignorerede du også”, hvilket tydeligvis er endnu en hentydning til Justin Bieber, hvis stjernetegn er Fisken.

Nogle fans har dog valgt at forsvare Selena, og skriver til videoen: ”Hun er Selena Gomez, hvis hun ikke ønsker at se faresignalerne, så er det ikke noget problem.”

Det er længe siden, at Selena Gomez har været i et officielt forhold, så måske er hun begyndt at tænke mere over faresignalerne?

Vi ønsker i hvert fald Selena alt det bedste - også når det gælder hendes kærlighedsliv, og vi glæder os til at se flere sjove videoer på hendes TikTok.

MestLæste