kendte om deres ikke mest stolte øjeblikke
Kendte

6 kendte skuespillere udtaler: "Den her rolle er jeg ikke stolt af"

Tanja Hartmann 12. november 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
Selv om nogle af de allerstørste skuespillere er blevet kendte for nogle helt særlige roller, er det ikke alle, der er lige stolte af deres medvirken i de ikoniske film og serier. Her kan du få et overblik over nogle af de store verdensstjerner, der godt kunne have undværet deres rolle.

Miley Cyrus
Miley Cyrus blev første gang kendt i den populære Disney-serie 'Hannah Montana', men det var langtfra ”the best of both worlds”. Faktisk har den tidligere Disney-stjerne udtalt, at det gik hårdt ud over hendes selvværd at spille det ikoniske popidol, da hun følte, at hun ikke var noget værd uden parykken.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

– Serien gav mig en identitetskrise. Konceptet med serien var, at jeg skulle være en stor og værdifuld popstjerne, som havde millioner af fans, men når jeg tog parykken af og lignede mig selv, var der ikke længere nogen, der bekymrede sig om mig, fortæller hun i podcasten 'Rock This with Allison Hagendorf'.

Daniel Radcliffe
Selv om ”Harry Potter”-filmene har været en kæmpesucces, har Daniel Radcliffe ikke altid været lige stolt af sin rolle. Han har førhen udtalt, at han var skuffet over sin egen skuespilpræstation i den sjette film ”Harry Potter og Halvblodsprinsen”.

– Det er svært for mig at se en film som 'Harry Potter og Halvblodsprinsen', for jeg er bare ikke særlig god i den. Jeg hader den. Mit skuespil er meget unuanceret i filmen, fortæller han i et interview med Daily Mail.

Blake Lively
Blake Lively spiller overklassepigen Serena van der Woodsen i 'Gossip Girl', men faktisk kan hun slet ikke identificere sig selv med sin tidligere rolle. Hun føler nemlig, at hun gik på kompromis med sin egen personlighed for at spille den blonde skønhed i serien.

– Folk elskede serien, men det føltes altid lidt som et personligt kompromis for mig at spille Serena. Det er ikke gode budskaber, hun udsender. Jeg vil ikke være stolt over at give andre stoffer, skyde en person eller være sammen med en andens kæreste, udtaler hun i et interview med Allure.

Zac Efron
Første gang vi så Zac Efron på skærmen, var som Troy Bolton i Disney-filmen 'High School Musical', en rolle, som han er ret så flov over. Når den tidligere Disney-stjerne kigger tilbage på filmene, føler han sig som en ung skoledreng, der ikke rigtig havde styr på noget.

– Når jeg træder tilbage og kigger på mig selv, får jeg lyst til at sparke den unge fyr i røven. Jeg var bare et lille barn i HSM, og det vil jeg ikke være kendt for, uddyber han i et interview med Men’s Journal.

Cara Delevingne
Cara Delevingne startede som model, men i 2015 fik hun sin skuespildebut med sin første store rolle i 'Paper Towns'. Dog er det en rolle, som hun ikke er særlig begejstret for. Hun føler nemlig ikke, at hun har noget som helst tilfælles med sin karakter Margo.

– Jeg har ikke noget til fælles med min rolle. Jeg hader hende faktisk. Hvis jeg var Margo i virkeligheden, ville hele filmen have været anderledes, fortalte hun i et liveinterview med Good Day Sacramento.

Robert Pattinson
'Twilight'-stjernen Robert Pattinson lægger ikke skjul på, hvor meget han hader sin medvirken i den populære vampyrfilm. Han har utallige gange slynget små stikpiller ud til pressen om filmen og fortalt, hvor cringe det var for ham at spille den glitrende vampyr Edward Cullen.

– Jeg stoppede mentalt med at udvikle mig omkring det tidspunkt, hvor jeg begyndte at filme 'Twilight', jokede han blandt andet med i et interview med Variety.

Læs mere om

MestLæste