Kendte

8 kendte fortæller om deres første akavede kys

Af Amalie Takahashi Christiansen 25. februar 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det ser legende let ud, når de kendtes læber møder hinanden i et vådt kys på film, men virkeligheden lever jo ikke altid op til filmene… Flere af de kendtes første kys var åbenbart alt andet end rart – forestil dig fx to tandbøjler, der mødes i en heftig kamp og en andens tunge, der ihærdigt vasker alle dine tænder... Læs med her, når 8 af vores yndlingsberømtheder fortæller om deres første akavede kys i detaljer, der får dig til at krumme tæer.

Man kan næsten sidde og få varmen, når vores yndlingsberømtheder befinder sig i hedt og vådt kys på skærmen. Det er svært at forestille sig, at disse ”Oscar-worthy-kys” kan foregå på anderledes vis, men som med mange andre ting på film, matcher virkeligheden ikke altid, og især det første kys er en helt anden historie… Også for de kendte!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis du allerede har begivet dig ud i dit første kys, overvejer det, eller vil vente lidt endnu – så ved du, at der kan være mange komplicerede tanker forbundet med det. Lige meget om han er kendt eller ej!

Læs med her, hvor Vi Unge har samlet 8 af de kendtes sjoveste og mest cringe fortællinger om deres første kys.

Foto: Mega

Rihanna

”Mit første kys var i gymnasiet, og det var det værste nogensinde. Han dumpede stort set alle spytkirtlerne i min mund,” fortalte sangstjernen Rihanna til Rolling Stone. ”Det traumatiserede mig. Jeg kyssede ikke i sådan - nogensinde igen...”

Foto: Mega

Billie Eilish

Sangstjernen Billie Eilish talte om sit første kys under en koncert og fortalte fans, at hendes partner ikke var så kæphøj efter deres smaskkys. ”Lige efter vi kyssede, sagde han: Wow, det var virkelig slet ikke så magisk, som jeg troede det skulle være,” fortalte Billie.

Foto: Mega

Gigi Hadid

”Mit første kys var hjemme hos min ven. Vi så film - og jeg vil gerne kunne sige, at det var en rædselsfilm, og at jeg var sammen med den fyr, som jeg kunne lide - men... Jeg var omkring 14-15 år, og vi havde begge bøjler,” fortalte supermodellen Gigi til det amerikanske modemagasin W Magazine. ”De andre forlod rummet, og vi fik vores første kys alene, som var forfærdeligt og akavet. Du ved, der var masser af metal. Jeg var glad for, at vi ventede et stykke tid med vores næste kys. Jeg tror, det hele handlede mere om vores første kys-ting, end faktisk at ville kysse ham hele tiden.”

Læs også: Se hvem Gigi og Zayn er endt i en Twitter-krig med.

Foto: Mega

Timothée Chalamet

”Jeg var på øverste etage på Marriott på Times Square. Elevatorerne er ikke på ydersiden af bygningen, men i lobbyen, så de farer op og ned i lobbyen. De er alle i glas, og de kører virkelig stærkt. Vi gik ind i elevatoren, og jeg blev så nervøs,” fortalte skuespilleren Timotheé til det amerikanske modemagasin W Magazine. ”Hun havde denne Burts Bees-læbepromade. Hun fortsatte med at smøre det på, og jeg følte, at det var lidt af en antydning, så jeg smurte den også på. Jeg kan huske, at jeg fortalte hende, at det ikke var min første gang. Det var totalt løgn”

Foto: Mega

Taylor Swift

”Jeg var en af de allersidste af mine venner til at kysse en fyr,” fortalte sangerinden til det amerikanske webmagasin Tiger Beat.

Foto: Mega

Zayn Malik

”Mit første kys var, da jeg var 13 år. Jeg var virkelig lav, og hun var virkelig høj, så jeg var nødt til at sætte en mursten mod væggen og stå på den for at kunne nå hendes ansigt,” fortalte det tidligere One Direction-medlem til det amerikanske teenageblad Seventeen.

Foto: Mega

Lana Condor

Lana havde også højdeproblemer under sit første kys. ”Det var i sjette klasse, og det var en udfordring,” fortalte hun til det amerikanske teenageblad Seventeen. ”Det var med denne lille dreng… Han var meget lavere end mig, og det var første gang, jeg nogensinde kyssede en. Vores ansigter mødtes… meget anstrengt… og det var en underlig, stiv oplevelse, som jeg ikke ønsker at gennemgå igen.”

Foto: Mega

Millie Bobby Brown

Millies første kys var på skærmen i Netflix-serien Stranger Things! ”I sidste ende er det kun skuespil, og det er noget, du skal gøre, og jeg ville gøre hvad som helst for serien. Jeg klippede mit hår, jeg kyssede Finn. Det var bestemt mærkeligt. Det var ligesom mit førte kys, så det var lidt underligt,” sagde hun. ”Men så da jeg havde gjort det, tænkte jeg: ’Wow, det giver mening for seriens handlingsforløb…"

MestLæste