Olivia Rodrigo i Billie Eilish merch
Kendte

Se billederne: Olivia Rodrigo spottet i Billie Eilish-merchandise

Af Vera Olivia Lissner Rømer 13. september 2021
Foto: Mega
Vi er vist ikke de eneste, der fangirler over Billie Eilish! Den talentfulde sangerinde Olivia Rodrigo er nemlig blevet spottet i merchandise fra Billies onlineshop, og vi kan afsløre, at hun i den grad rocker looket!

Den amerikanske sangerinde, Olivia Rodrigo, er strøget ind på alle hitlisterne, og er blevet et af de mest uundgåelige navne i 2021.

Olivias berømthed ser dog bestemt ikke ud til at være steget hende til hovedet, for hun er nemlig for nyligt blevet spottet i en merch-hættetrøje fra Billie Eilish’ onlineshop - så vi kan vist godt slå fast, at hun (ligesom os) er fan af Billie.

Mange fans var hurtige til at dele billeder på de sociale medier af ’Good 4 u’-sangerinden i Billie-hættetrøjen, hvor der står ”Verden er en smule sløret".

Det viser sig også, at Billie tidligere er blevet spottet i den samme trøje, og vi må indrømme, at begge verdensstjerner virkelig rocker det afslappede hoodie-look.

Det ser da også ud til, at Billie er rimelig beæret over, at Olivia går rundt i hendes merch, for hun har nemlig repostet et fanopslag på sin egen Instagram-story, hvor hun skriver ”cute”.

Det er ikke første gang, at Olivia har vist sin support til ’Bad guy’-sangerinden, for tidligere på sommeren dukkede hun nemlig op til en Spotify release-fest i Los Angeles, hvor Billie fejrede udgivelsen af sit andet album, ’Happier Than Ever’.

Her krammede de to talentfulde sangerinder, og Billie delte senere et billede på sin Instagram med teksten: ”Det er her, den ægte kærlighed er”.

Klik dig frem til det sjette billede i Billies opslag herunder for at se de to stjerner i et sødt moment:

Det er bestemt ikke første gang, at Olivia Rodrigo omtales i sammenhæng med andre store sangerinder, for hun har nemlig både genbrugt Britney Spears’ kjole i en musikvideo samt afsløret nogle gode råd, som Selena Gomez og Taylor Swift har givet hende.

Hvis det stod til Olivia, ville hun dog allerhelst samarbejde med Billie, for i en video til ELLE har hun nemlig fortalt, at hendes drømmesamarbejde ville være med Billie:

- Det ville være rigtig fedt at samarbejde med Billie Eilish. Jeg synes, at alt hun gør er så spektakulært. Jeg kan godt lide hendes første EP. Jeg blev bare så dybt forelsket i det projekt.

Vi krydser virkelig fingre for, at de to seje verdensstjerner kommer til at arbejde sammen en dag!

MegetMere