Billie Eilish har fået nyt look
Video:

Se Billie Eilishs nye, vilde look

Af Julie Sofie Hauritz 25. august 2021
@billieeilish
Den verdenskendte sanger Billie Eilish har igen fået et helt nyt look – og vi er vilde med det!

Billie Eilish er ikke typen, der følger trends. Hun laver dem. Nogle af de trends, som hun særligt har haft skilt sig ud med, har været med sine frisurer (som btw har fået sit helt eget hashtag på TikTok, ’#billieeilishhair’, med næsten fem millioner visninger).

Sidste år rockede hun for eksempel en grøn ”udgroning” i et mørkt hår – og for få måneder siden en retro 70’er shag i sit mere naturlige, blonde hår. Nu har hendes hår igen været igennem en vild ændring.

Billie Eilish har nemlig opgraderet sin lange, blonde frisure til en kort, shaggy bowl, som indrammer hendes ansigt noget mere, end hendes gamle frisure gjorde.

Se Billies nye hår lige her:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

"I got it from my mama" 
En gang imellem kan man undre sig over, hvor hun får inspirationen til alle sine frisurer fra. Men denne gang har hun afsløret, at hun har fået inspirationen til sin nye frisure fra sin mor.

Samme dag, som Billie delte videoen af sin nye frisure på sit feed, delte hun også en række stories. På en af storiesene var et ældre billede af hendes mor, som bar den frisure, som Billie lige har fået. På storyen skrev hun: ”like my mama”.

Billie Eilish

(Vi forstår godt, at Billie er faldet for den frisure, som hendes mor havde dengang. Den er altså fin!). 

Når man tænker på, hvor mange gange at Billie Eilish snart har ændret frisure, tvivler vi stærkt på, at det her er sidste gang, at hun gør det. Vi glæder os til at se, hvad hun finder på med sit hår næste gang! 

Læs mere om

MegetMere