Kultur

Billie Eilish afslører vild detalje om sit hår

Af Signe Frederikke Pedersen og Tanja Hartmann 22. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Flere fans har i længere tid mistænkt deres store idol, Billie Eilish, for at have gemt sit splinternye look. Nu afslører Billie chokerende detaljer om sin nye frisure.

Der er ikke noget, der er tilfældigt, når man hedder Billie Eilish. Heller ikke et simpelt hårfarveskift.

Da hun for få dage siden flashede sine nye blonde lokker – og desuden slog alle rekorder for mest likede billede på Instagram på få minutter – var det hele en lille del af en større plan.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

For nu viser det sig, at ”Therefore I Am”-stjernen har været blond i meget længere tid, end vi lige gik og troede. Det skriver Teen Vogue.

LÆS OGSÅ: Billie Eilish slår vild rekord

Gemt under en paryk

Det endelige farvel til det sorte look med de grønne rødder, som Eilish har rocket i over et år, kom onsdag den 16. marts. Her lagde Billie et billede på Instagram, hvor hun løftede sløret for sin nye stilede frisure. Du kan se billedet her:

Over 20.506.335 brugere har sidenhen været forbi Billies afsløring og smidt et like. Det giver billedet en flot tredjepladsen over mest likede Insta-opslag nogensinde. Det er ret vildt!

Dog kom Billie Eilish nye hår ikke bag på alle. Inden den store afsløring løb rygterne allerede stærkt, især på TikTok hvor popkulturelle konspirationer har gode kår.

Fans verden over satte spørgsmåltegn ved Billies hår. Flere kommenterede på, at det lignede en paryk, som den verdensendte stjerne havde på hovedet. Og det var ganske rigtigt!

Billie har nemlig anerkendt i en kommentar til sit billede, at hun har været blond i noget længere tid, end vi hidtil gik og troede.

- Jeg har gemt på det her billede i kladder, LOL, mit hår har været blond i omkring to måneder nu, skriver Billie Eilish i sit kommentarspor.

En krævende proces

Superstjernens frisør, Lissa Renn, som er medansvarlig i den flotte transformation, postede en timelapse-video, hvor hun farver Billies hår. Her lyder det til, at farveskiftet har krævet noget af et arbejde. Sådan helt praktisk.

- Processen er lang, når du skal gøre det ordentligt. Det tager seks uger at få alt det sorte ud af hendes spidser uden at ødelægge det. (…) Vi nød faktisk alle stadierne på vejen, mens vi trak farven ud, og resultatet er jo simpelthen 'on fire', skriver hun i et Insta-post.

Du kan se videoen, hvor Billie får farvet sit hår her:

Vi er helt enige med Billie Eilishs frisør. De nye sprøde lokker sidder lige i skabet på det store popidol!

LÆS OGSÅ: Billie Eilish gør det igen: Overrasker med vild nyhed

Læs mere om

MestLæste