Olivia Rodrigo genbruger Britneys kjole
Kendte

Se billederne: Olivia Rodrigo genbruger Britney Spears’ kjole i ny musikvideo

Af Vera Olivia Lissner Rømer 31. august 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @oliviarodrigo
Déjà vu! Den amerikanske sangerinde Olivia Rodrigo har genbrugt Britney Spears’ kjole fra 2003 i hendes nye musikvideo til sangen ’Brutal’

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at Olivia Rodrigos nye musikvideo til ’Brutal’ er inspireret af stilen fra 00’erne, men én ting kommer dog bag på os: Olivia har genbrugt Britney Spears’ gamle kjole i videoen!

Olivia Rodrigo er kendt for at rocke 00’er-looket, og musikvideoen til 'Brutal' er i den grad også fuld af fede styles fra tiden omkring årtusindskiftet. Vi snakker ternede miniskirts, croptops og farvede hårspænder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men der er et af Olivias 00’er-outfits, som altså er mere genkendeligt end de andre, nemlig det allerførste outfit hun har på i musikvideoen.

Her er Olivia iført en kjole, som er designet af Roberto Cavalli, og netop denne kjole havde Britney Spears også på til ’American Music Awards’ tilbage i år 2003. Hvor sejt er det ikke lige?

Se billedet af de to verdensstjerner iført den samme kjole her:

’Drivers License’-sangeren har tidligere udtalt, at hendes store idol er Taylor Swift, men meget tyder altså på, at Britney også har en helt speciel plads i Olivias hjerte.

Til GQ fortæller Olivia, at hun synes, at hele Britney-sagen har været helt forfærdelig, og at hun generelt håber, at der vil ske en ændring i måden, hvorpå kvindelige artister bliver portrætteret og behandlet i musikbranchen.

Det er ikke første gang, at sangerinden er blevet spottet i et Britney-look. Tidligere på året poserede Olivia og hendes veninde, Iris Apatow, i identiske ”Dump Him”-t-shirts, magen til en t-shirt Britney havde på tilbage i de tidlige 00’ere.

Vi synes, at det er mega fedt, at Olivia Rodrigo genbruger en anden sangerindes tøj! Mon vi får mere af det at se i fremtiden?

MestLæste