se_billederne_hailey_bieber_har_faaet_ny_haarfarve
Kendte

Se billederne: Hailey Bieber har fået et nyt look

Af Cecilie Stubkjær Ottosen 3. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den 24-årige model, Hailey Bieber, er kendt for sit fine, blonde hår, men har for nyligt skiftet det ud med et mere naturligt alternativ. Læs med, når vi viser Haileys nye (og meget flotte) hår, og afslører, hvorfor lige nøjagtig dette look er så populært.

Den smukke model, Hailey Bieber, har længe været kendt for sit signaturblonde hår, men nu har hun skiftet det ud med et nyt og mørkere look.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Haileys hårstylist, Amanda Lee, har nemlig transformeret modellens lyse lokker til en smuk og naturlig bronde-farve, som er en mellemting mellem blondt og brunt hår – og hvad vi på godt dansk vil kalde for en leverpostejsfarve.

Læs også: Justin og Hailey Bieber er blevet døbt sammen

Hailey Biebers hår ligner dog alt andet end, hvad vi ofte sammenligner med kedeligt leverpostejshår. Blandingen af den smukke, varme, brune farve og de lyse, naturlige, honning-farvede highlights giver hende et nyt, chik og naturligt look, som vi er helt vilde med!

Læs også: Taylor Swift kritiserer Netflix-serie for sexistisk joke

Det bronde look er uden tvivl populært, og er blandt andet også set på kendisser som Kim Kardashian, Khloe Kardashian og Lily James.

I disse tider, hvor frisørsalonerne er lukkede, er dette da også det helt perfekte look! Du slipper for de slemme udgroninger, og du får i stedet en mild og naturlig hårfarve, som passer sig selv.

Måske du allerede er så heldig at være indehaver af det naturlige, bronde hår, eller måske din hårfarve er lidt lysere eller mørkere? Én ting er sikkert: Det naturlige hår trender, og vi er all in for det!

Læs også: Rygter: Er Hailey Bieber gravid?

I galleriet herunder har vi samlet 10 produkter, som sørger for a give dine lokker masser af lækker pleje og styling – uanset om du så har bronde, blonde, brunt, sort, rødt hår - eller noget helt sjette!

10lækkeriertildithår-tilunder100kroner

Trænger dit vinterhår til lidt spræl? Så prøv ”Sunkissed Lightening Spray” fra Lee Stafford til 82 kroner, som lysner dit hår. Du kan gentage behandlingen 3-4 gange med et par dages mellemrum, til du er helt tilfreds med resultatet
En tørshampoo er et must til de morgener, hvor du kommer lidt sent ud af sengen. ”Dry Shampoo Cherry” fra Batiste til 65 kroner dufter lækkert af kirsebær, fjerner gamle produktrester, fedt og snavs fra dit hår, og dit hår får glans, duft og fylde.
Arganolie er ultimativ forkælelse til dit hår – og der er arganolie i ”Miracle Oil” fra Lee Stafford til 99 kroner. Olien gør dit hår sundt og lækkert at se på. Brug lidt i spidserne hver dag.
Hårbørsten fra Tangle Teezer til 97 kroner gør det nemt at rede dit uglede morgenhår ud – og så er den superfin og nem at have med i tasken. Køb den her.
Giv din frisure hold med denne lækre hårspray fra ghd til 99 kroner, som bevarer hårets blødhed og er nem at rede ud. Sprayen giver et naturligt look – og du slipper for stift hår, som nogle hårsprays giver.
Balsamsprayen fra Matas til 49,95 kroner er superlækker – den gør dit hår blødt og nemt at rede ud, og så indeholder den økologisk aloe vera og er Astma-allergi-mærket.
Man kan altid bruge en ny, lækker hårkur – Matas’ Vitamin Hårmaske uden parabener er en ekstra nærende og intensiv hårkur, der styrker dit hår fra rod til spids. Prisen er 49,95 kroner.
Selvfølgelig er du nødt til at have en god hverdagsshampoo! Native Botanicals ”Everyday Shampoo” er proppet med gode sager, som styrker dit hår. Du får 250 ml. for 95 kroner.
Hvis dit hår hurtigt bliver tørt og trist, er Rostedts fugtgivende spray den perfekte opkvikker til dit hår. Du kan også bruge den som fugtspray til ansigtet. Prisen er 99 kroner.
Hårelastikkerne fra Blax til 65 kroner for 8 stk. bliver kaldt for verdens bedste elastikker – og det er ikke uden grund! De bliver, hvor de skal hele dagen, er skånsomme mod håret og går ikke i stykker.

MestLæste