5_ting_vi_laerte_om_billie_eilish_i_hendes_dokumentar
Kendte

5 ting, vi lærte om Billie Eilish i hendes dokumentar

Af Josephine Sjelhøj 1. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I Billie Eilish’ nye dokumentar kommer vi helt tæt på superstjernen. Vi har samlet fem af de største øjeblikke fra dokumentaren, hvor man lærer Billie endnu bedre at kende.

Mange sad klistret til skærmen i weekenden, da Billie Eilish’ nye dokumentar 'Billie Eilish: The World's a Little Blurry' havde premiere på Apple TV+.

I dokumentaren får fans et helt særligt indblik i Billies op- og nedture i begyndelsen af hendes karriere. Kameraerne fulgte verdensstjernen i halvandet år, og man får blandt andet at se, hvordan hendes debutalbum blev skabt, og hvordan hun håndterede den pludselige berømmelse.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi har samlet fem øjeblikke fra dokumentaren, hvor vi fik lov til at komme helt tæt på verdensstjernen.

Hun er åben om sit mentale helbred

Billie har altid været meget åben om sit mentale helbred, og i hendes dokumentar får man et endnu større indblik i hendes hårde tider.

I dokumentaren fortæller Billie ærligt om sin kamp med depression, selvskade og selvmordstanker. Det er især sangskrivning, der hjælper hende igennem de mørkeste perioder af hendes liv, og derfor synes hun også, at det er frustrerende, når folk beder hende om at skrive flere positive sange.

LÆS OGSÅ: Se listen: Denne sanger har de mest dedikerede fans

- Folk siger tit, "din musik er så dyster, lav noget glad musik." Men hvorfor? Jeg føler mig aldrig glad, så hvorfor skulle jeg skrive om ting, jeg ikke kender til? Siger Billie ærligt.

Justin Bieber er Billies største fan

Det er ikke nogen hemmelighed, at Billie er Justin Biebers største fan, men i hendes dokumentar ser man også, at Justin er kæmpe fan af Billie.

De to superstjerner mødte hinanden, efter Billie optrådte til Coachella i 2019, og lige siden har Justin støttet Billie i alt, hun laver. Man ser blandt andet, at han har et stort ønske om at være med på Billies debutalbum, og at han FaceTimer hende efter den store Grammy-aften i 2020.

Hun er tidligere danser

Man ser i dokumentaren, at Billie kæmper med skader og smerter, fordi hun elsker at hoppe rundt på scenen, når hun optræder. Men faktisk er det ikke noget nyt.

Billie fortæller nemlig, at hun plejede at danse 12 timer om ugen, indtil hun var tvunget til at stoppe på grund af en alvorlig skade.

- Det var det værste år i mit liv. Jeg lå i sengen hele tiden, og kunne ikke bevæge mig, fortæller Billie samtidig med, hun afslører, at hun ikke har danset siden.

Billie havde en hemmelig kæreste

Billie er kendt for at holde sit privatliv hemmeligt, og derfor kom det også som en stor overraskelse for mange fans, da de fandt ud af, at Billie havde en kæreste i 2019.

I dokumentaren ser man det turbulente forhold mellem Billie og rapperen Brandon Quention Adams, som hun kalder for ’Q’. I sidste ende valgte Billie at slå op med Brandon, fordi hun ”ikke var glad”.

Hun er sin egen største kritiker

Når man er en af verdens største stjerner, er det desværre ikke unormalt, at der følger en masse hård kritik med. Det er dog ikke kritikerne, der står for de hårde ord mod Billie. Hun er nemlig sin egen største kritiker.

Billies bror, Finneas, som hjælper med at skrive og producere hendes sange, fortæller i dokumentaren, at Billie ”hader” at skrive sange. Hun er nemlig bange for at lave noget, hendes fans kommer til at hade.

LÆS OGSÅ: Kom helt tæt på Demi Lovato i ny dokumentar

I dokumentaren ser man også, hvordan det var for Billie at optræde til Coachella for første gang i 2019. Selvom hun blev rost til skyerne af både fans og kritikere for sin koncert, så troede hun selv, at hun havde klaret det ”forfærdeligt,” fordi hun glemte et par ord til ’All the Good Girls Go to Hell’.

'Billie Eilish: The World's a Little Blurry' kan streames på Apple TV+. Se traileren til dokumentaren her.

Læs mere om

MestLæste