kom_helt_taet_paa_demi_lovato_i_ny_dokumentar_2
Kendte

Kom helt tæt på Demi Lovato i ny dokumentar

Af Josephine Sjelhøj 14. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Demi Lovato har netop afsløret, at hun har lavet en dokumentarserie, som kan ses på YouTube senere på året. Man vil i serien få et helt særligt indblik i nogle af Demis hårde perioder. Læs mere om serien her.

Demi Lovato er igen klar til at give sine fans et indblik i sit liv. Hendes nye dokumentarserie får premiere på YouTube senere i år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Dokumentarserien, der har navnet ”Dancing with the Devil,” har fire afsnit og kommer til at være tilgængelig på Demis egen YouTubekanal. Du kan se de første to afsnit d. 23. marts.

I ”Dancing with the Devil” kommer fans til ar få et meget særligt indblik på nogle af Demis hårdeste tider. I serien vil hun se tilbage på episoder, der påvirkede hende meget, mens hun opdager vigtigheden i at passe på sit fysiske og mentale helbred.

LÆS OGSÅ: 10 stjerner, der er åbne om deres angst

”Det er to år siden, at jeg befandt mig i kulkælderen. Det var den hårdeste tid, men nu er jeg klar til at dele min historie med verden,” fortæller Demi om den nye serie. Sangeren fortæller også, at hun er meget taknemmelig for, at hun kan dele sin rejse med sine fans.

Demi er kendt for at være meget åben om sine oplevelser med spiseforstyrrelser og psykiske lidelser, hvilket har givet hende et tæt forhold med sine fans, som kan relatere til sangeren.

I et opslag på Instagram takker Demi sine venner, familie og fans for at blive ved hendes side, selvom det har været nogle hårde år.

Optagelserne til ”Dancing with the Devil” startede allerede under Demis ”Tell Me You Love Me”-verdensturne tilbage i 2018. Serien kommer derfor til at vise optagelser fra de seneste 3 år af Demis liv, som havde både op- og nedture.

LÆS OGSÅ: Denne film fik Demi Lovato til at indse, at hun også var til piger

Den nye serie er instrueret af Michael D. Ratner, som også står bag Justin Biebers dokumentar ”Next Chapter.”

Du kan se ”Demi Lovato: Dancing with the Devil” tirsdag d. 23. marts på Demis YouTubekanal.

Læs mere om

MestLæste