Kendte

Denne film fik Demi Lovato til at indse, at hun også var til piger

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 16. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I anledning af ‘National Coming Out Day’ åbnede Demi Lovato op omkring det øjeblik, hun vidste, at hun var til begge køn.

‘National Coming Out Day’ sætter fokus på LGBT-personer, og er en dag, der er til for at støtte og hylde mennesker, der vælger at ”springe ud”. Dagen afholdes hvert år d. 11. oktober.

I år var sangeren Demi Lovato med til at sætte fokus på dagen, da hun sammen med den queer, modedesigner Tan France, var vært på "Coming Out 2020” eventet på Facebook. Her talte de to værter om flydende kønsidentitet og om det, at acceptere sig selv.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Demi Lovato åbnede op omkring, at det var en helt bestemt film, der fik hende til at indse, at hun også var tiltrukket af piger. Filmen er ingen anden end den romantiske dramafilm ‘Cruel Intentions’, der udkom helt tilbage i 1999.

Lovato beskriver, at første gang hun blev klar over sin biseksualitet var, da hun genså den ikoniske scene fra filmen, hvor skuespillerne Sarah Michelle Gellar og Salma Blair kysser i en park – og vi er ret sikre på, at netop den scene har gjort stort indtryk på mange.

Se kyssescenen fra filmen her.

I videoen fortæller Demi Lovato til Tan France, at første gang hun fortalte andre, at hun ikke "kun" var heteroseksuel var, da hun var 17 år gammel. Hun fortalte det først til sine veninder, derefter til sin familie og nu har nu også åbnet op for offentligheden.

Læs også: Demi Lovato går fra kæresten kun to måneder efter deres forlovelse

Tilbage i januar fortalte Lovato i et radiointerview, at hun faktisk først fortalte sine forældre, at hun potentielt kunne se sig selv ende sammen med en pige i 2017. Her fortalte hun, at hendes far allerede vidste det efter udgivelsen af hendes sang ”Cool For The Summer”.

"Cool For The Summer" er faktisk ikke den eneste sang, der handler om kærligheden til pige. Faktisk handler mange af Demis sange om piger, men hendes fans har førhen bare antaget, at de handlede om drenge.

Vi ser frem til mange flere sanghits, der handler om kærlighed til den man elsker, uanset, hvem det er - for Love is love.

MestLæste