Kendte

Demi Lovato går fra kæresten kun to måneder efter deres forlovelse

Af Anna Birch Jakobsen 25. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Demi Lovato fandt sin kærlighed Max Ehrich for kun et halvt år siden. Efter 4 måneder blev de forlovet, og kun 2 måneder efter deres forlovelse har de nu slået op. Fans spekulerer over, hvad der er sket... Har det mon noget at gøre med Maxs kærligheds-tweets om Selena Gomez? Læs mere her.

Demi Lovato blev i marts forelsket i skuespiller og sanger Max Ehrich. Det var, hvad man kan kalde en rigtig corona-romance. Parret gik nemlig i karantæne sammen, kort tid efter de havde mødt hinanden for første gang. 

Demi har fra begyndelsen været meget åben omkring sin kærlighed til Max og har blandt andet udtalt at: "Jeg vidste, at jeg elskede ham, fra den aften jeg mødte ham" og "Jeg har aldrig følt mig så ubetinget elsket, af nogen, før" 

Det lyder, med andre ord, som om parret har levet på en lyserød sky de seneste 6 måneder. Så hvad er der sket, siden at parret meget pludseligt er gået fra hinanden - kun to måneder efter deres forlovelse? 

Parret har ikke selv fortalt, hvad der er sket...

Men Demi Lovatos fans er overbevist om, at det har noget at gøre med de mange tweets, kommentarer og andre beviser på, at Max har været forelsket i Demi Lovatos tidligere bedste veninde, Selena Gomez.

Max har nemlig tidligere postet tweets, hvor han skriver: "Jeg kommer til at gifte mig med Selena Gomez", og han har sendt en video, hvor han synger en kærlighedsang med captionen "Kære Selena" - som om sangen er til hende. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lovato udtalte i en instastory, at de tweets er 'fake', og at hun ikke kan forstå, "at folk ikke har noget bedre at give sig til i 2020", end at skabe drama. 

Læs også: Demi Lovato og Ariana Grande viser deres nye kærester frem på video!

Efterfølgende er der dog kommet en video frem, hvor Max selv fortæller om sin kærlighed til Selena Gomez i en instalive - og her refererer han også til sine egne tweets. Han siger blandt andet "Jeg har faktisk haft et kæmpe crush på hende [Selena Gomez], siden år 2010" og "Det har jeg også lagt ud på Twitter".

Måske det er gået op for Demi Lovato, at det hele ikke var så 'fake' alligevel?

Herunder kan du se videoen og nogle af de tweets, som fans har screenshottet.

Derudover påpeger fans, at Max altid har været liiidt for interesseret i kendiskvinder, og de udtrykker deres bekymring for, at Max har været sammen med Demi af de helt forkerte årsager. 

Der er taget utallige screenshots af, at Max kommenterer både Selena Gomez, Ariana Grande, Miley Cyrus, Bella Hadid og Gigi Hadids billeder på Instagram. Her skriver han ting som: "Gift dig med mig nu", "Wow" og "Min hustru". De mener altså, at Max længe har prøvet at få de kendte kvinders opmærksomhed... Måske for at han selv kunne blive mere kendt? 

Herunder kan du se nogle af de kommentarer, som fans har opdaget. 

Uanset om det er grunden til deres breakup eller ej, så kunne det tyde på, at det er noget, der har fyldt meget i parrets forhold - så mon ikke, det i hvert fald har været medvirkende til beslutningen.

Det er ret skørt det hele, og det lyder næsten som noget, der er taget ud af en film... Vi håber at Demi Lovato er okay - og at de to, trods alt, er på god fod med hinanden. 

MegetMere