Kendte

Demi Lovato og Ariana Grande viser deres nye kærester frem på video!

Af Simone Erica Rosenlund 15. maj 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Trænger du også til positive og kærlige nyheder i den her tid, så se de nuttede øjeblikke hvor Demi Lovato og Ariana Grande viser deres nye kærester frem i Ariana og Justin Biebers nye Stuck With U-musikvideo.

På trods af et par solide måneder i lockdown, er der altså kærlighed i luften hjemme hos Demi Lovato og Ariana Grande for tiden.

De har nemlig begge vist deres nye kærester frem i Ariana og Justin Biebers nye Stuck With U-musikvideo. (Det er den video, hvor en masse fans også er blevet udvalgt til at være med i!)

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Der er mange kendte personer med i den nye musikvideo, og du kan fx glæde dig til at se Kendall og Kylie Jenner, Jaden Smith og Chance the Rapper, men de sødeste øjeblikke går altså til Ariana og Demi.

Ingen af de to har tidligere delt særlig meget offentligt om deres nye kærester, men ud fra deres smil og glæde i videoen, ser de rimelig forelskede ud begge to.

Læs også: Hailey indrømmer en nærmest forbudt ting, hun gør for Justin

Demi ses i et sekund så kort, at man næsten ikke når at se det, sammen med Max Ehrich. Heldigvis delte både Demi og Max det søde øjeblik på deres Instagram-profiler bagefter.

Ariana ses senere danse i videoen med sin nye fyr, Dalton Gomez, en virkelig lækker luksusejendomsmægler.

Så hvis du også lige mangler dagens søde kærlighedsnyhed – så værsgo, her er den nye Stuck with U-musikvideo!

MestLæste