Helbred & balance

Hailey indrømmer en nærmest forbudt ting, hun gør for Justin

Af Simone Erica Rosenlund 15. maj 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin og Hailey Bieber har delt deres hudplejerutine i deres miniserie The Bieber on Watch, og Hailey har indrømmet en lidt pinlig og ret privat ting, hun gør for Justin!

Når man er rigtig dedikeret til at tage sig godt af sin hud, kan det være irriterende at have en kæreste, der ikke går lige så meget op i det som en selv.

Det er heldigvis ikke tilfældet for Justin og Hailey. I den sidste episode af parrets miniserie, The Biebers on Watch, lavede de Justins yndlingspastaret, imens de fortalte om deres hudplejerutiner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Justin fortæller i videoen, at han både lader Hailey give ham ansigtsmasker, serums og alle mulige produkter i ansigtet, da han stoler blindt på hendes hudplejeevner.

Justin siger om Haileys hud, at den er: ”Så forbandet flot”, så han lader hende gøre sin ting.

Hailey fortæller, at Justin har virkelig pæn hud naturligt, men at han har døjet med uren hud over de sidste to år.

Læs også: Du kan komme med i Justin Bieber og Ariana Grandes musikvideo!

Hun fortæller også, at hun går rigtig meget op i hudpleje – specielt i den her coronatid hvor hun keder sig – og når lockdown er overstået, så vi Justin have perfekt og skinnende hud.

I miniserien indrømmer Hailey derfor også, at hun popper Justins bumser! Selv om hun godt ved, at det nærmest er forbudt, fordi det IKKE er godt for bumserne, at man piller i dem, men det er en rigtig dårlig vane!

Kan du heller ikke lade være med at pille i dine bumser? Her er et godt tip:

Hvis bumsen er hvid, kan du vaske dine hænder, tage en kleenex om fingre og forsigtigt presse det hvide ud. Efterfølgende kan du bruge et spot-treatment, og ellers skal du lade helt være med at røre området igen.

Læs også: Kosmetolog Anita Falslund: "Her er mine personlige hudplejetips"

Se den sidste video fra deres miniserie The Biebers on Watch her.