undersoegelse_-_denne_sanger_har_de_mest_dedikerede_fans
Kendte

Se listen: Denne sanger har de mest dedikerede fans

Af Josephine Sjelhøj 19. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Som fan findes der ikke noget bedre end at komme i kontakt med sit idol. Det er derfor ingen hemmelighed, at mange af verdens største stjerner har nogle superdedikerede fans, der vil gøre alt for dem. Se hvilken sanger, der har den mest dedikerede fanbase her.

Under corona-lockdown har mange musikfans haft ekstra tid til at streame deres yndlingssange og skrive kommentarer til deres idolers Instagram-opslag.

Den store fandedikation har fået OnBuy til at undersøge, hvilke sangere, der har de vildeste fans, når det kommer til at støtte dem på sociale medier og streame deres sange.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

De har derfor lavet en liste over de 20 mest dedikerede fanbaser, hvis man ser på interaktion på de sociale medier, antal streams på Spotify og antal Google-søgninger.

Billie topper listen

Hvis man kombinerer antal streams, Google-søgninger og likes på sociale medier, er Billie Eilish den sanger, der har de vildeste fans.

Den seje sangerinde har opbygget en fanbase, der vil gå gennem ild og vand for hende, og det er tydeligt, at Billie har det på samme måde.

LÆS OGSÅ: Se Billie Eilish gå undercover og overraske sine fans

Billie har tidligere fortalt, at det er meget vigtigt for hende at have et tæt forhold til sine fans. Hun vil gerne have dybe samtaler med dem, så hun føler, at hun kender dem personligt. Derfor glemmer hun også tit, at hendes fans ikke er hendes venner i virkeligheden.

Se Billie overraske sine største fans i denne søde video.

Harry får flest kommentarer

Der er ingen tvivl om, at One Direction har nogle af de mest dedikerede fans i verden. Gruppen har i de sidste 11 år oplevet mange vilde fanøjeblikke, og derfor er det ikke en overraskelse, at Harry Styles’ fans er blandt nogle af de mest dedikerede.

Selvom Harry er på en samlet 10. plads, så er han den sanger, der får flest kommentarer og likes på Instagram i forhold til hans antal følgere, som er på 35,9 millioner.

Det er heller ikke svært at forstå, at hans fans er vilde med at kommentere, når Harry lægger billeder op som dette.

Ariana er den mest streamede

Hvem var din mest streamede kunstner, da du lavede din Spotify Wrapped 2020? Der er stor sandsynlighed for, at Ariana Grande stod højt på listen.

Ifølge undersøgelsen er Ariana nemlig den mest streamede sanger på listen over de mest dedikerede fans. Ariana udgav i 2020 sit album ”positions,” som fans har haft på repeat lige siden.

LÆS OGSÅ: Her er Ariana Grandes 10 største collabs

Mon ikke mange fans også stadig lytter til ældre hits, såsom ”7 Rings” og ”God Is A Woman”? Med så mange hits at vælge imellem, er der med garanti altid en Ariana-sang, man kan sætte på.

Se listen over de 20 kunstnere, der har de mest dedikerede fans her:

 1. Billie Eilish
 2. Ed Sheeran
 3. Bad Bunny
 4. The Weeknd
 5. Post Malone
 6. Halsey
 7. Eminem
 8. BTS
 9. Ariana Grande
 10. Harry Styles
 11. Lady Gaga
 12. Beyoncé
 13. Drake
 14. Taylor Swift
 15. Justin Bieber
 16. Dua Lipa
 17. Nicki Minaj
 18. Cardi B
 19. Selena Gomez
 20. Katy Perry

MestLæste