Kendte

Se Billie Eilish gå undercover og overraske sine fans

Af Anna Løwe 28. juni 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Billie Eilish optrådte forleden i det amerikanske program ”The Ellen Show”, og inden showet, blev fans interviewet back stage … Se, hvad der skete i det sødeste klip!

Billie Eilish er en af dem, der normalt er nemme at genkende … Hun har altid kæmpestort tøj på, går i for store sko, og med sit grå-blå hår ligner hun ikke de fleste andre. Men det er alligevel lykkedes hende at lave en vild prank på nogle fans, der ikke kunne genkende hende, selv om hun stod lige foran dem!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Billie Eilish: Derfor går jeg i stort tøj

Billie skulle optræde i ”The Ellen Show”, og i den anledning havde nogle af showets producere inviteret Billies fans backstage, hvor de blev interviewet om Billie. Her fortalte de blandt andet, hvor meget Billies musik betyder for dem, at de kan relatere til de budskaber, hun har, og at de bare elsker hende! Mens pigerne fortæller, sidder en mørkhåret pige på gulvet og lytter med – hun har hue på, grøn sweatshirt og jeans. Og det er Billie Eilish! Det finder hendes fans først ud af, da producerne spørger, om ikke de har lyst til at fortælle Billie selv, hvor meget, hun betyder for dem – og hun kigger op på dem med et kæmpe smil. Flere af dem begynder (selvfølgelig) at græde, og det er virkelig et rørende øjeblik. Årh! Vi elsker seriøst Billie.

Se klippet lige her: