Kendte

Billie Eilish: Derfor går jeg i stort tøj

Af Selina Sander Jensen 14. maj 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den 17-årige sangerinde Billie Eilish har i forbindelse med den nye Calvin Klein kampagne åbnet op omkring, hvordan hun beskytter sig selv ved at gå i stort tøj.

Billie Eilish er på kortet tid blevet et kæmpe navn i musikbranchen, og nu er hun også blevet en del af Calvins Kleins nye kampagne sammen med blandt andre Shawn Mendes og Noah Centineo. I den forbindelse har Billie åbnet op omkring, hvorfor hun altid går i stort baggy tøj. Det gør hun i en video, som Calvin Klein har lavet med temaet ”I speak my truth”.

Her kommer det frem, at Billie Eilish ikke vil have, at hele verden ved alt om hende, og derfor beskytter hun sig selv ved at gå i stort tøj.

”Ingen kan have en mening, fordi de ikke har set, hvad der er inden under mit tøj. Ingen kan sige ’hun har en flad numse’, ’hun har en stor numse’. Ingen kan sige noget om min krop, fordi de ikke ved, hvordan den ser ud”, fortæller Billie blandt andet i videoen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Billie Eilish: Justin Bieber har skrevet til mig

Billies mange fans har efterfølgende givet hende støtte på sociale medier. De synes nemlig, at det er sejt, at hun er så ærlig!

Du kan se videoen lige her:

Vi kan altså godt forstå, at Billie ikke vil dele alt med hele verden!

Læs mere om