Kendte

Billie Eilish: Justin Bieber har skrevet til mig!

Af Selina Sander Jensen 2. april 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den 17-årige sangerinde afslørede i sidste uge, at Justin Bieber har sendt hende beskeder på Instagram. I den forbindelse svarede Billie også på, hvorvidt der er et samarbejde på vej mellem de to stjerner…

Der er mange store stjerner, der følger Billie på Instagram, og Justin Bieber er én af dem. Selv om Billie faktisk aldrig har mødt ham, så har de to stjerner alligevel været i kontakt.

I et interview i torsdags fortalte Billie Eilish til ETonline, at Justin faktisk har sendt hende privatbeskeder på Instagram. Billie var dog meget hemmelighedsfuld omkring, hvad Justin havde skrevet til hende, men hun sagde, at det var vildt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hun afslørede til gengæld, at det allerførste Justin sendte til hende, var et screenshot af en gammel besked, som hun havde sendt ham i 2014. Billie har været fan af Justin Bieber, siden hun var 12 år gammel, og nu har Justin langt om længe set hendes fanbesked.

Læs også: Justin Bieber: Jeg elskede og elsker stadig Selena Gomez

Hun forklarede, at beskeden måtte være dukket op hos ham, fordi han er begyndt at følge hende, og at det føltes både godt og dårligt, da han sendte screenshottet – men det var også fantastisk. Billie sagde også, at hun synes, at Justin er SÅ sød, og at hun føler med ham, fordi han går igennem så meget.

Billie blev spurgt, om hun havde talt med Justin om et potentielt Justin Bieber og Billie Eilish-samarbejde på Justins kommende album. Til det svarede hun grinende ”man ved aldrig”.

Billie har altså ikke udelukket, at Justins hemmelige besked kunne handle om et fremtidigt samarbejde. Det kunne jo viiirkelig være VILDT, så vi krydser fingre!!!

Læs mere om