Kendte

Justin Bieber: Jeg elskede og elsker stadig Selena Gomez

Af Selina Sander Jensen 27. marts 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Biebers fans elskede, da han dannede par med Selena Gomez, og det er siden da gået rigtig meget ud over Hailey Bieber. I går fik Justin nok, da en ’fan’ skrev en negativ kommentar, og derfor åbnede Justin op omkring sit forhold til Selena.

Der har både været op- og nok også mest nedture, siden Justin og Hailey blev gift sidste år. De har også selv indrømmet, at det ikke altid er lige sjovt – og især ikke på det seneste, hvor Justin også kæmper med depression.

Det har dog ikke stoppet ’fans’ fra at dele deres meninger om Haileys og Justins forhold på Instagram. I går fik især én kommentar Justin til at tale ud om sit forhold til både Hailey og Selena.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Justin havde postet et billede af Hailey på Instagram, og så begyndte de negative kommentarer at vælte ind. I den kommentar, som Justin reagerede på, stod der blandt andet:

”Du er IKKE forelsket i Hailey. Du giftede dig kun med hende for at få hævn over Selena Gomez”.

Læs også: Justin og Hailey Bieber udskyder bryllup på ubestemt tid

Forståeligt nok fik det Justin til at reagere. Han svarede med en lang besked i kommentarfeltet. Blandt andet skrev han:

”Hvorfor skulle jeg dedikere mit liv til én, gennem et ægteskab, for at få hævn over min eks?”

Han valgte altså også at fortælle om sit forhold til Selena. Han skrev, at han elskede hende og stadig elsker hende, og at hun altid vil have en plads i hans hjerte. Han skrev også, at han er VIRKELIG forelsket i Hailey, og at hun er det bedste, der nogensinde er sket for ham.

Justin forklarede, at han normalt ikke gider at bruge sin energi på den slags negative kommentarer, men at denne her kommentar er et svar til alle dem, der sender sårende beskeder til Hailey. Til sidst sluttede han af med at skrive, at Hailey er hans kone, og at hvis folk ikke kan lide det, så betyder det, at de ikke støtter Justin – og altså ikke er hans fans.

Vi synes VIRKELIG det er sejt, at Justin bakker Hailey op – og at han samtidig taler pænt om Selena!