Taylor Swift kritiserer Netflix-serie for sexistisk joke
Kendte

Taylor Swift kritiserer Netflix-serie for sexistisk joke

Af Josephine Sjelhøj 2. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En ny Netflix-serie har fået Taylor Swifts fans til at gå amok, efter en joke om superstjernens kærlighedsliv. Nu svarer Taylor igen.

Taylor Swifts fans er rasende, efter den nye Netflix-serie ’Ginny & Georgia’ lavede en joke om superstjernens kærlighedsliv indgik som replik i serien.

I en af episoderne kan man se en scene mellem hovedpersonerne, hvor Ginny siger: ”Du skifter dine partnere ud hurtigere, end Taylor Swift gør,” og det er den kommentar, der har fået Taylors fans op i det røde felt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kort tid efter episodens premiere kom fans til tasterne med hashtagget #RespectTaylorSwift, og den store opmærksomhed har fået Taylor til at reagere.

LÆS OGSÅ: Taylor Swift genindspiller gamle album: Her er årsagen

- Hey Ginny & Georgia, 2010 ringede, og den vil have dens dovne, dybt sexistiske joke tilbage. Hvad med, at vi stopper med at nedgøre hårdtarbejdende kvinder ved at definere det her lort som "sjovt"? Skriver Taylor på Twitter.

Hun nævner også, at marts er måneden, hvor man plejer at hylde kvinder, og hentyder til, at Netflix gør det modsatte.

LÆS OGSÅ: Guide: Fem film der hylder et stærkt søsterskab

Både Taylor og hendes fans nævner, at Netflix har rettighederne til dokumentaren ’Miss Americana,’ som fokuserer på den sexisme, Taylor er udsat for i musikindustrien. Netflix bliver derfor beskyldt for at være hykleriske, når de tjener penge på Taylors succes, samtidig med at de skriver sexistiske joke om hende i deres serier.

Netflix har ikke svaret på kritikken endnu, men det har ikke stoppet Taylors fans fra at tage sagen i deres egen hånd. Fansene er nemlig begyndt at efterlade negative anmeldelser af serien, der er gået fra at have en rating på 4.4 til 1.9.

MestLæste