Scott Disick og Kourtney Kardashian
Kendte

Så påvirket er Scott Disick stadig af Kourtney Kardashians forlovelse

Af Julie Sofie Hauritz 5. januar 2022
Foto: @letthelordbewithyou og @kourtneykardash
Tiden læger alle sår... Eller gør de? For Scott Disick har tiden i hvert fald ikke læget hans sår (endnu). Her lidt over to måneder efter, at hans ekskæreste, Kourtney Kardashian, er blevet forlovet med Travis Barker, er han nemlig stadig meget ked af, at forlovelsen har fundet sted.

Det er snart 7 år siden, at Kourtney Kardashian og Scott Disick officielt gik fra hinanden. Men efter at være blevet forlovet med trommeslager Travis Barker viser det sig dog, at Kourtney stadig har en stor plads i Scotts hjerte. 

Kort tid efter Kourtney og Travis’ forlovelse afslørede kilder, at selvom Scott godt havde set forlovelsen komme, så havde han alligevel ikke taget forlovelsesnyheden særlig godt - og selvom man siger, at tiden læger alle sår, så lader det ikke til, at tiden endnu har læget Scotts.

Selv her to måneder efter, at Travis valgte at gå på knæ og fri til Kourtney, lader det nemlig endnu ikke til, at han er kommet sig over Travis og Kourtneys forlovelse. Det har en kilde tæt på Scott netop udtalt til det amerikanske medie Entertainment Tonight

- Scott har det virkelig ikke særlig godt. Han er helt nede at skrabe bunden for tiden. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Jalousien tager over 
De helt store grunde til, at Scott har det så svært med Kourtney og Travis’ forlovelse, skulle ifølge en kilde, der har snakket med mediet Entertainment Tonight, være en blanding af jalousi og følelser for Kourtney. Ifølge kilden er Scott nemlig jaloux over, at tingene går så godt for Kourtney.

- Scott er helt nede på grund af Kourtney og Travis' forlovelse og er slet ikke glad. Han er ensom lige nu og er ikke selv i et forhold. Han er derfor meget jaloux over, at tingene går godt for Kourtney. Der er ingen tvivl om, at Scott helt klart ville foretrække at kunne vende tilbage til dengang, hvor ham og Kourtney bare kom sammen som medforældre uden nogen anden i deres liv rent romantisk, sagde kilden.

Herudover nævnte kilden også, at Scott stadig holder af Kourtney. Så selvom jalousien brænder igennem, så er det helt klart, fordi han stadig holder af hende, at han har det, som han har.

- Han holder selvfølgelig stadig af Kourtney. Han vil altid passe på hende. Hun er mor til hans børn, og ingen andre vil nogensinde kunne tage hendes plads i hans liv, lyder det fra kilden. 

Har valgt helt at trække sig fra Kourtney
Selvom Scott ifølge kilder skulle have forsøgt at gøre det bedste, han kan, for at få det bedre og komme videre, så er han stadig meget ked af nyheden. Derfor har han også valgt helt at trække sig fra Kourtney.

Ifølge en kilde, der har snakket med People, er det nemlig svært for ham at være omkring det nyligt forlovede par.  

- Han vil altid være en del af Kardashian-familien, men han ikke klare at være i samme rum som Kourtney og Travis, sagde kilden.

Selvom Scott har valgt at trække sig fra Kourtney, har det dog ikke forhindret Kardashian/Jenner-familien i at støtte Scott. Ifølge kilden, der har snakket med People, forsøger de nemlig hele tiden at fortælle ham, at han stadig er en del af deres familie.

- Kardashian/Jenner-familien forguder Scott og fortæller ham hele tiden, at han er en del af familien uanset hvad, men han føler sig meget fjern og føler sig som en udstødt mere end nogensinde, bemærkede kilden dog også.

Kourtney har ikke kommenteret offentligt på rygterne og udtalelserne om Scotts følelser omkring forlovelsen.

MegetMere