Er Kylie Jenner og Travis blevet gift?
Kendte

Fans mistænker: Er Kylie og Travis blevet gift?

Af Julie Sofie Hauritz 22. november 2021
Foto: @kyliejenner
Er det kirkeklokkerne, vi kan høre ringe? Eller har de måske allerede ringet? Fans mistænker Kylie Jenner og Travis Scott for at være blevet gift i al hemmelighed - og det kan vi takke et helt særligt billede for. Se det lige her.

Når det kommer til The Kardashians/Jenners, er det stort set umuligt at holde noget hemmeligt for fans. Dét er Kylies nuværende graviditet et godt eksempel på. Ved hjælp af Kylies aktivitet på platformen havde fans nemlig allerede gættet sig frem til den.

Nu har fans igen haft detektivloopet fremme på Instagram. På baggrund af et billede, som Kylie for nyligt har delt, mistænker de nemlig hende og Travis for at være blevet gift i al hemmelighed. 

Rygte efter rygte
Rygtet om, at Kylie og Travis skulle været blevet enten forlovet eller gift, har floreret rundt, siden parret først blev set sammen for fem år siden.

Nu hvor parret har fået en datter sammen, og samtidig venter endnu et barn, har det gjort fans endnu mere nysgerrige på at vide, om bryllupsklokkerne snart vil ringe – eller om de allerede har ringet.  

Ifølge Cosmpolitan udtalte Kylie tilbage i juni 2021, at hun ikke tænkte på ægteskab på daværende tidspunkt, men at hun håbede på at blive gift en dag.

Så hvorfor er det helt præcis, at fans nu mistænker parret for at være blevet gift?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

En ny ring til samlingen
En af de største ledetråde, som fans støtter sig op af, er, at vores beauty-guru for nylig viste en meget flot (og meget stor) diamantring frem på Instagram.

Ringen har hun fået af Travis – og selvom Kylie bærer den på sin pegefinger på billedet, og Stormi har fået en magen til, har den alligevel været stor nok til at skabe undren hos Kylies mange fans.

”Men hvis de er blevet gift, hvorfor har de så ikke haft annonceret noget?”, tænker du måske. Og det forstår vi godt, hvis du gør!

Ifølge fans skulle der dog være en helt speciel grund til, at de (endnu) ikke har delt nyheden med verden.

Astroworld-tragedien 
Som vi tidligere har set, så er der ingen tvivl om, at Kylie og Travis har titlen som et af de mest hemmelighedsfulde par, vi kender til. Parret har for eksempel haft holdt størstedelen af begge deres graviditeter hemmelige. 

Ifølge fans er det dog ikke, fordi de også gerne vil holde denne begivenhed hemmelig for verden. Ifølge dem skyldes det i stedet de tragiske hændelser, der fandt sted til Travis’ festival ’AstroWorld’.

Travis gav ringen til Kylie kun få dage inden, at hændelserne fandt sted, og fans mener derfor, at det er årsagen til, at vi endnu ikke har hørt til det eventuelle ægteskab.

Hverken Kylie eller Travis har heller ikke delt noget på deres Instagram-profiler siden festivalen. Så måske Kylies fans har ret?

Indtil Kylie eller Travis selv annoncerer noget vedrørende et bryllup, der måske (måske ikke) har fundet sted, kan vi endnu ikke vide os sikre på, om Kylie officielt er blevet en 'wifey', som Travis tidligere på året kaldte hende.

MegetMere