Keeping Up with the Kardashians
Kendte

The Kardashians vender tilbage: Alt, hvad vi ved om den nye reality-serie

Af Dina Saugman og Julie Hauritz 26. oktober 2021
Foto: Keeping Up with the Kardashians
Efter at have delt ud af stort set alt fra sit liv og sin hverdag, valgte The Kardashians at takke af for 'Keeping Up with the Kardashians' efter 20 sæsoner. Men nu går der ikke længe, før vi igen får glæde af vores yndlingsrealityfamilie. The Kardashians vender nemlig tilbage i en helt ny reality-serie.

Det er ikke længe, at The Kardashians har kunnet holde sig væk fra tv-verdenen - men det kunne vi måske have sagt os selv? 

'Keeping Up with the Kardashians' sluttede tidligere på året efter at have været blevet sendt i intet mindre end 20 sæsoner. Igennem alle sæsonerne har vi kunnet følge med helt tæt på familiens liv og hverdag - i alt fra Kendall Jenners "sweet 16" til, hvordan familien håndterede Caitlyns kønsoperation samt søstrenes forskellige ægteskab og familieforøgelser. 

Dog lige siden familien stoppede med at sende 'KUWTK', er flere Kardashian-nyheder blevet delt: Kim og Kanye er blevet skilt, Kourtney er blevet forlovet med Travis Baker, Kylie er gravid med sit andet barn - og meget mere. 

Og hvis vi kender The Kardashians ret – og det gør vi jo efter 20 sæsoners venskab – så venter der nok mange flere nyheder, vi selvfølgelig skal følge med i.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad kommer serien til at handle om?
I serien vil vi (selvfølgelig) få glæde af at se Kendall, Kylie og Kris Jenner, samt Kourtney, Khloé og Kim Kardashian. Herudover kan vi se frem til endnu flere skøre øjeblikke med Scott Disick, Kourtneys eks.

Om Kourtneys nuværende forlovede, Travis Baker, er med i serien, ved vi endnu ikke. Kim udtalte dog i 'The Ellen Degeneres Show' tilbage i september 2021, at vi formentlig godt kan regne med det, eftersom han er blevet så stor en del af Kourtneys liv.

I selvsamme show teasede Khloé samtidig for, at serien vil lande på streamingtjenesten Hulu enten i slutningen af januar eller i begyndelsen af februar 2022. Den nye serie vil desuden kun være tilgængelig for Disney-abonnenter. 

Der er endnu ikke en titel til serien, og det vides endnu heller ikke, hvad seriens format vil være. Dog har Kim i et interview med Wall Street Journal løftet sløret for, at der vil være mere fokus på familiens erhvervsliv frem for deres interne drama.

- Det bliver noget andet, men jeg vil ikke love, at man ikke får lov til at opleve vores skøre sider, fortæller hun til avisen.

Kris har herudover til Disney Upfront fortalt, at vi i showet får lov til at følge familiens udvikling på tæt hånd. 

- Jeg kan dog ikke sige så meget, da jeg ikke vil afsløre noget, men vi vil se fabelagtige ud, og alle vil have lyst til at se programmet, afslutter hun.

Det lader til, at vi med den nye realityserie godt kan se frem til igen at være med på første række, når familien deler glimt fra deres begivenhedsrige hverdag. Vi glæder os allerede!

Læs mere om

MegetMere