Fans raser over kvaliteten af Kylies badetøjskollektion
Kendte

Se videoerne: Fans raser over Kylie Jenners badetøjskollektion

Af Vera Olivia Lissner Rømer 13. oktober 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @kyliejenner
Gennemsigtigt stof, grimme syninger og alt for små størrelser. Hundredvis af vrede fans raser over kvaliteten af Kylie Swim-kollektionen på TikTok. Se videoerne lige her.

Den 24-årige realitystjerne og forretningskvinde, Kylie Jenner, har efterhånden rigtig mange projekter at se til, men noget tyder på, at hun muligvis har taget munden lidt for fuld.

Tilbage i august teasede hun for første gang det nye brand Kylie Swim, da hun delte en række stories af badetøjet på Instagram, og den 17. september blev den første kollektion lanceret.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men alt har ikke været fryd og gammen siden da, for hundredvis af oprørte fans har nemlig delt forskellige videoer på TikTok, hvor de anmelder Kylies badetøjskollektion.

Og vi kan vist godt afsløre, at Kylie ikke ligefrem svømmer i positive anmeldelser.

Man skulle efterhånden tro, at Kylie Jenner har helt styr på det der med at drive en succesfuld forretning, for hun står altså bag både Kylie Cosmetics, Kylie Skin, Kylie Baby og Kylie Swim.

Men nu kritiserer mange fans hende for at sælge badetøjsprodukter af en alt for ringe kvalitet. Nogle fans spekulerer endda over, om hun overhovedet er med til at godkende kvaliteten af produkterne, som hun sælger, mens andre mener, at hun bare er ansigtet bag de mange Kylie-brands.

En TikToker med navnet @briannaxrenee har delt en video, hvor hun unboxer nogle forskellige items fra kollektionen, og den har på nuværende tidspunkt fået intet mindre end 26,1 millioner visninger og 3,6 millioner likes.

I videoen ser det altså ud til, at Kylies badetøj både er gennemsigtigt og af virkelig dårlig kvalitet, og blandt de 30.000 kommentarer skriver fans blandt andet, at det kunne have været Kylies datter, Stormi, der havde syet de omtalte badetøjs-items, mens mange mener, at man kun betaler for brandnavnet.

kyliejennershop.com kan man købe de forskellige items fra Kylie Swim-kollektionen, og man skal altså diske op med 40 dollars, svarende til 258 kr., hvis man drømmer om en bikinitop, mens en badedragt koster 80 dollars, hvilket er cirka 515 danske kroner.

En anden TikTok-bruger, der kalder sig @hopescope, pointerer i en video, at hun nærmest ikke kunne tro på, at Kylies badetøj var så dårligt, som mange påstod. Derfor besluttede hun sig for at teste, om en af bikinitoppene var gennemsigtige under vand, og resultatet er vist rimelig afslørende:

Udover at mange købere mener, at badetøjet fra Kylie Swim er gennemsigtigt og af dårlig kvalitet, så klager en del fans også over, at størrelserne er alt for små.

Eksempelvis har TikTok-brugeren @manny_boo55 købt de forskellige one pieces fra Kylie Swim, og i videoen, som har mere end 800.000 afspilninger, viser hun blandt andet, at en af badedragterne ikke engang kan komme rundt om hendes hofter:

Vi må virkelig håbe, at Kylie lytter til de mange vrede fans, og tager et kig på både størrelserne og kvaliteten af badetøjet, før hun lancerer endnu en kollektion!

MestLæste