Kylie Jenner teaser for Halloween-kollektion
Kendte

Se videoen: Kylie Jenner teaser for kollektion i et gyseligt nøgen-blodbad

Af Vera Olivia Lissner Rømer 6. oktober 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @kyliejenner
Blod, blod og atter blod. Det er temaet i Kylies gyselige teaser-video for hendes nye Halloween-kollektion, og vi kan vist godt afsløre, at det er den vildeste teaser, vi har set fra Kylie til dato!

Den 24-årige verdensstjerne og forretningskvinde må efterhånden have en del punkter på to-do listen, fordi udover at hun er gravid igen, så står hun bag både Kylie Cosmetics, Kylie Skin, Kylie swim og Kylie Baby.

Og man skulle da nærmest tro, at Kylie ikke kunne chokere os længere, men der må vi vist tro om igen.

På hendes Instagram har hun nemlig den 5. oktober delt en teaser-video for sin nye Halloween make up-kollektion til Kylie Cosmetics, og vi kan lige så godt advare: Det er et ualmindeligt blodigt syn, der venter jer!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Så hvis du ikke er særlig vild med synet af blod, så er det nok nu, at du burde stoppe med at scrolle!

I den chokerende teaser-video ser vi nemlig Kylie Jenner helt nøgen, smøre sig selv ind i blod fra top til tå i et rødligt lys, og den gyselige baggrundsmusik får det til at løbe koldt ned ad ryggen på os.

Til videoen skriver Kylie teasende: ”Kan I gætte, hvem vi har samarbejdet med i anledning af dette års Halloween?”

Måske man lige burde tjekke, om døren er låst?

Efterfølgende delte den verdenskendte reality-stjerne endnu et opslag på sin Instagram, hvor hun afslørede, at Halloween-kollektionen er et samarbejde med ’A Nightmare on Elm Street’, som er en serie af gyserfilm, der havde kæmpe succes tilbage i 1980’erne.

Gyseligt, må vi sige!

Kylie skrev desuden på sin Instagram, at det er en stor drøm for hende at samarbejde med dette horror-ikon, og at Halloween-kollektionen lanceres allerede den 12. oktober. Yay!

På Kylie Cosmetics’ Instagram blev det efterfølgende afsløret på en række stories, hvilke produkter vi kan glæde os til at kunne købe fra Halloween-kollektionen.

Vi kan blandt se frem til en blodrød lipgloss, fyldige falske vipper, læbe og kindbens-gelé og en øjenskygge-palette med intet mindre end 12 forskellige kulører.

Det ser ud til at kunne blive en farlig fornøjelse for pengepungen, må vi indrømme.

Vi kan ikke helt beslutte os for, om vi skal skrige af frygt eller begejstring over den her kollektion, Kylie!

MestLæste