Kourtney Kardashian og Travis
Kendte

Kourtney Kardashian og Travis: Klar til bryllup og børn

Af Vera Olivia Lissner Rømer 22. september 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
Er det kirkeklokkerne, vi hører ringe? Der er vist ingen tvivl om, at Kourtney Kardashian og Travis Barker er uadskillelige lige for tiden, men noget tyder på, at deres forhold er ved at blive endnu mere seriøst!

Magi i luften! Det må vi vist sige, at der ser ud til at være mellem den 41-årige Kourtney Kardashian og den fire år ældre trommeslager Travis Barker.

Siden parret offentliggjorde deres forhold tilbage i februar 2021, er det bestemt ikke gået ubemærket hen, at de har haft svært ved at holde fingrene fra hinanden – de ser mildest talt smaskforelskede ud!

Det nyforelskede par har, siden de offentliggjorde deres forhold, været på en håndfuld rejser – heriblandt en romantisk kærestetur til Italien, hvor parret i den grad også så ud til at nyde hinandens selskab.

That’s amore, siger vi bare!

Der har sidenhen floreret utallige rygter om parrets fremtidsplaner, og nu tyder det altså på, at de to turtelduer allerede er klar til at tage forholdet til det næste niveau.

En kilde tæt på de forelskede par har nemlig afsløret til HollywoodLife, at 'Keeping Up With the Kardashians'-søsteren og hendes musikerkæreste har romantiske planer i sigte:

- Ægteskab og babyer er i deres tanker, og det kunne ikke være bedre, end hvis det skete inden for de næste to år. Det er et stort mål for dem begge, at det kommer til at ske, og de er virkelig smaskforelskede.

Hører vi mon snart kirkeklokkerne ringe for det søde par?

Kourtney Kardashian og Travis med ansigtsmasker på

Kourtney Kardashian har i forvejen tre børn sammen med ekskæresten Scott Disick, mens Travis Barker har to børn fra et tidligere ægteskab.

Foto: @kourtneykardash

Kilden fortæller også, at hvis Kourtney bliver gravid i år, så ville de begge være meget glade, og at Travis desuden gerne vil have, at Kourtneys tre børn er trygge ved ham, fordi han drømmer om at blive gift med hende før eller siden.

Ifølge kilden er det vigtigt for Travis at blive gift med Kourtney, men han vil også gerne være sikker på, at hele familien accepterer det inden da.

Mama mia! Er der mon snart endnu en familieforøgelse i sigte for Kardashian-familien?

 Det ville da være fantastisk for dem!

MegetMere