Kanye West skifter navn
Kendte

Kanye West har ansøgt om officiel navneændring

Af Carl Emil Tscherning Nielsen og Julie Sofie Hauritz 26. august 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @Mega
Den verdenskendte rapper, Kanye West, har netop bekræftet, at han har valgt at skifte navn. Navnet, som han har valgt at få i stedet, er nemlig et, som han har haft som kælenavn de sidste mange år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du kender helt sikkert navnet Kanye West, men snart skal du vænne dig til bare at kalde ham "Ye".

Den 44-årige rapstjerne har nemlig officielt ansøgt om navneændring - og den ser ud til at blive godkendt. Det skriver Daily Mail.

Ønsker at ændre navn af personlige årsager
Rapperen med det fulde navn 'Kanye Omari West' ønsker ifølge ansøgningsdokumenterne at skifte navn til "Ye" af personlige årsager. Vi ved derfor (endnu) ikke, hvorfor han har valgt at foretage ændringen.

Kanye West har brugt navnet som kælenavn i flere år, ligesom hans ottende album også bar titlen "Ye".

Ansøgningen om navneændringen foregik i Californien og ser ud til at blive godkendt. Så længe der ikke er mistanke om, at man bruger sit nye navn til svindelnumre, bliver langt de fleste ansøgninger nemlig godkendt i staten.

Inspiration fra biblen
Rapstjernen fortalte i forbindelse med udgivelsen af sit album "Ye" i 2018, at navnet er inspireret af biblen.

- Jeg tror, at "ye" er det mest brugte ord i biblen, og i biblen betyder det "dig", sagde Kanye West dengang til radioværten Big Boy.

- Så jeg er dig, jeg er os, det er os. Det er gået fra Kanye, som betyder den eneste, til bare "Ye". Det er en refleksion af det gode, det onde, det forvirrede, alt i os. Albummet er en refleksion af, hvem vi er, lød svaret fra rapperen.

Navneændringen sker blot få dage inden, at Kanye West udgiver sit nye album "Donda", der kommer ud fredag den 27. august.

Læs mere om

MestLæste