Kim Kardashian og Pete Davidson
Kendte

Se de søde billeder: Kim Kardashian og Pete Davidson på date

Af Julie Sofie Hauritz 23. november 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @petedaveidson
Pete Davidson skal officielt til at ”keep up with the Kardashians”. Efter at være blevet spottet sammen med Kim Kardashian utallige gange er det nu officielt, at de to turtelduer dater – og noget tyder på, at der i deres tilfælde ikke var tale om kærlighed ved første blik, men i stedet kærlighed ved første bid. Læs hvorfor, og se billederne af dem på date lige her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lige siden Kim Kardashian og Pete Davidson kyssede i det amerikanske talkshow 'Saturday Night Live' og senere blev spottet hånd-i-hånd i en rutsjebanetur i den amerikanske halloween-forlystelsespark Knott’s Scary Farm tilbage i oktober, har fans haft undret sig over deres forhold. Er de bare venner, eller er de rent faktisk blevet ramt af Amors pil?

Efter flere ugers spekulation, hvor endda kilder tæt på parret har været uenige om, hvorvidt der var kærlighed i luften mellem de to stjerner, er det nu blevet bekræftet. Kim og Pete dater!

Parret er efterhånden blevet spottet på en del dates sammen. Så sent som d. 21. november 2021 blev de spottet til en romantisk date-aften på den italienske restaurant Giorgio Baldi i Santa Monica, Californien.

Er vi de eneste, der lige kan se dem sidde og spise spagetti med kødboller for os?

Se billederne fra deres date lige her:

Der er vist ingen tvivl om, at parret gør hinanden bløde i knæene. Ud fra billederne ser det i hvert fald ud til, at de har haft en meget kærlig aften sammen! Er det et sugemærke, vi spotter på Petes hals?

Har mange fælles venner
Selvom parrets flirt kom som en kæmpe overraskelse for de fleste, så viser det sig, at 'Keeping Up with the Kardashian'-stjernen og 'Saturday Night Live'-komikeren faktisk begår sig i nogle af de samme kredse.

Pete er nemlig gode venner med rapperen Machine Gun Kelly, som tilfældigvis er en nær ven af Kims søster Kourtneys forlovede, Travis Barker. Kelly dater i mellemtiden Megan Fox, som også er venner med Kourtney. Så måske vi fremover kommer til at se til en masse spille-aftenener mellem de forskellige par!

Vi glæder os i hvert fald til at følge med i Kim og Petes nylige romance. Måske Pete kan være med til at vise kim ”a whole new world”.

Læs mere om

MestLæste