Kim Kardashian og Pete Davidson er spottet kysse og holde i hånden
Kendte

Video: Se Kim Kardashian og Pete Davidson kysse

Signe Frederikke Pedersen og Adele Bennett-Larsen 2. november 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
Rygtet siger, at komiker Pete Davidson og reality-stjerne Kim Kardashian har en flirt i gang. Se videoen, hvor de to kendisser kysser.

Kim Kardashian er blevet spottet hånd-i-hånd med Pete Davidson – den 14 år yngre SNL-komiker – i en rutsjebanetur i den amerikanske halloween-forlystelsespark Knott's Scary Farm. Med i parken var Kim Kardashians søster Kourtney Kardashian og hendes forlovede Travis Barker.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kilder tæt på parret – med tendens til at fortælle gossip til medier som People, Page Six og Gawker – er dog uenige om, hvorvidt der er amoriner i luften mellem de to stjerner.

Kys for åben skærm
Rygterne om kærlighed mellem Pete Davidson og Kim Kardashian er dog ikke kun baseret på rutsjebaneturen men også på et fint, lille kys mellem de to kendisser.

I det amerikanske talkshow 'Saturday Night Live' deltog Kim Kardashian og Pete Davidson i oktober måned 2021 i en Aladdin-sketch med Pete Davidson i Aladdin-kostume og Kim Kardashian i Jasmin-kostume. I slutningen af sketchen kysser de på Aladdins flyvende tæppe.

Se sketchen nedenfor:

Kærlighedshistorik
Efter en kort forlovelse med popstjernen Ariana Grande tilbage i 2018, har Pete Davidson datet nogle af Hollywoods allerstørste stjerner – herunder Kate Beckinsale, Margaret Qualley, Kaia Gerber og senest ”Bridgerton”-stjernen Phoebe Dynevor.

Kim Kardashian har fire børn med ”Donda”-aktuelle Kanye West, som juridisk har skiftet navn til ”Ye” nu. Sammen har de døtrene North og Chicago, og sønnerne Saint og Psalm.

Om rygterne om en flirt mellem Kim Kardashian og Pete Davidson taler sandt vides endnu ikke, men de to stjerner ser da i hvert fald ud til at hygge sig.

Læs mere om

MestLæste