Kendte

Rygter: Kærlighed i luften mellem ’Bridgerton’ -stjerne og Ariana Grandes tidligere forlovede

Af Tanja Hartmann 9. april 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ariana Grandes tidligere forlovede, Pete Davidson, har fundet kærligheden i en helt særlig stjerne fra hitserien ’Bridgerton’. Læs med og find ud af hvem.

I 2018 fandt Ariana Grande sammen med komiker og skuespiller Pete Davidson og efter få måneder, puttede Pete en ring på Arianas finger. Men forlovelsen varede kort tid, og de to stjerner gik fra hinanden efter blot fem måneder.

Det ser dog ud til, at Pete Davidson er kommet sig over bruddet med den verdenskendte popprinsesse, for han dater eftersigende en anden kendt stjerne. Denne gang er det en af skuespillerinderne fra din populære serie ’Bridgerton’.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Der er nemlig opstået sød musik mellem Phoebe Dynevor, bedre kendt som Daphne Bridgerton, og Pete Davidson. Det bekræfter mediet US Weekly.

Se den skønne Phoebe her:

LÆS OGSÅ: Alt, du skal vide om Ariana Grandes nye kæreste

Kærlighed på distance

De to nyopstået turtelduer har dog et langdistanceforhold lige nu. Phoebe er nemlig i fuld gang med optagelserne til anden sæson af ’Bridgerton’.

Men det skiller dog ikke parret ad. En kilde fortæller til Us Weekly, at de er meget glade sammen, og at de dagligt holder kontakten til hinanden gennem FaceTime.

Kilden fortæller også, at Pete har planer om at overraske Phoebe med et besøg på hendes fødselsdag den 17. april. Hvor romantisk er det ikke lige?

Ligesom Daphne, ser det ud til, at Phoebe i sandhed har fundet prinsen på den hvide hest.

Er forholdet bekræftet?

Phoebe Dynevor og Pete Davidson har ikke selv bekræftet endnu, at de er i et forhold med hinanden, dog er de to stjerner blevet set sammen mange gange. I marts blev de spottet sammen i Storbritannien. Senere blev de også set sammen i New York City, hvor Pete bor. Hvilket startede rygter om, at Phoebe tog til byen for at besøge komikeren.

De to stjerner er tidligere blevet spottet med identiske halskæder med deres initialer P.D., og på helt nye billeder kan man også se det søde par hygge sig i Manchester, hvor Pete lige nu besøger 'Bridgerton'-stjernen.

Se alle billederne af parret her:

Vi venter spændt på at finde ud af endnu mere om romantikken mellem de to turtelduer!

LÆS OGSÅ: ’Bridgerton’-nyheden, der chokerer: Denne hovedrolle forlader serien

MestLæste