Kendte

Alt, du skal vide om Ariana Grandes nye kæreste

Af Amalie Takahashi Christiansen 16. juni 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sangstjernen Ariana Grande har fundet kærligheden igen - og her er alt, du skal vide om hendes nye bae!

Omkring valentinsdag 2020 blev sangstjernen Ariana Grande spottet med en mulig flirt på en bar i Californien og nu, flere måneder efter, er det blevet bekræftet, at Ari har fundet kærligheden!

Læs videre og lær Ariana Grandes nye bae bedre at kende!

Der var ingen, der vidste hvem Arianas nye kæreste var, før hun lagde stories op på sin instagramprofil, hvor man kunne se et glimt af ham.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Særligt var hans tatoveringer et nyttigt redskab for fans, der via dem snusede sig frem til, at hans navn er Dalton Gomez (okay, seriøst gode stalker-skills).

Ariana, som ellers forsøgte at holde sit nye forhold privat, bekræftede nyheden den 8. maj 2020 i sin musikvideo ”Stuck With U”, og igen et par uger efter, den 26. maj, hvor hun lavede sit første rigtige post om ham.

Læs også: Har denne Riverdale-stjerne lige afsløret Lili Reinhart og Cole Sprouses breakup?

Desværre gjorde den nye flamme sin instagramprofil privat i samme øjeblik, som Ariana smed nyheden om deres forhold - men heldigvis for os nysgerrige er hans profil nu åben igen(!)

Foto: Instagram

Flere af Arianas venner som blandt andre Alfredo Flores, Scott Nicholson og Courtney Chipolone følger ham – og herunder kan du læse alt, du skal vide om ham og forholdet til Grande.

Dalton Gomez arbejder for Aaron Kirman Group som luksusmægler

Ifølge Daltons biografi på Aaron Kirman Groups hjemmeside er han opvokset i Sydcalifornien og har arbejdet med det luksuriøse ejendomsmarked i fem år. Han samarbejder med højtstående mennesker og har solgt boliger til flere millioner dollars.

Han har også en del kendisbekendtskaber. Han delte fx en instagramstory af sig selv og Miley Cyrus i juli 2017:

Dalton og Ariana tilbringer karantænetiden sammen og har datet hemmeligt i månedsvis

Det tyder på, at Ariana og Dalton er ret glade for hinanden. Fx har Ariana op til flere gange vist Dalton frem på instagramstories, hvor han blandt andet har hængt ud i sangstjernens sofa og passet hendes hund.

En kilde tæt på Ariana har bekræftet til nyhedsmediet TMZ, at parret har ”set hinanden i flere måneder nu”, mens en anden kilde fortalte People Magazine, at Dalton og Ariana har tilbragt karantænetiden sammen: “Hun har været sammen med de samme folk i dagevis. En af dem, hun er sammen med lige nu, er Dalton – de har hængt ud i et par måneder. Ariana vil ikke have endnu et offentligt forhold, så hun prøver at gå stille med dette, men hun virker til at være meget glad for Dalton.”

Ariana bekræftede forholdet med Dalton i sin musikvideo med Justin Bieber ”Stuck With U”

Det første glimt af Ariana og Dalton sammen så dagens lys i det sidste minut i Ariana og Justin Biebers musikvideo til deres nye hit ”Stuck With U”, der kom ud den 8. maj 2020. Dette var Arianas første offentlige anerkendelse af deres forhold.

Foto: YouTube

Ariana gav Dalton sit første Instagram-shoutout den 26. maj 2020

Sangstjernen delte det første ’afslørende’ billede af Dalton (hvor man kunne se hans ansigt) på sin instagramstory den 26. maj 2020. Dalton havde hjulpet Ariana med hendes og Lady Gagas Chromatica Weather Girls-post.

Foto: Instagram

Ariana og Dalton har mange fælles venner

På nuværende tidspunkt vides det ikke, hvordan de to turtelduer mødte hinanden. Men ifølge en kilde deler parret en masse fælles venner: “De er i den samme vennegruppe,” fortalte kilden til nyhedsmediet E! ”Han plejede at være danser, og de har mange fælles venner. Hun har lært ham hurtigt at kende under karantænen. De har tilbragt en masse ’en til en’-tid derhjemme.”

Ariana har indrømmet, at hun med vilje holder sit kærlighedsliv mere privat end hidtil

Vi har kun set få glimt af Dalton på Arianas sociale medier – og det er helt med vilje, afslørede sangstjernen et par dage efter, at nyheden kom ud. På en instagramstory skrev hun, at internettets kritik af hendes personlige liv havde ført til, at hun valgte at dele mindre af det på sociale medier.

I forbindelse med en instagramvideo af skuespillerinden Florence Pugh, der forsvarede sin kæreste Zach Braff efter, at han blev chikaneret af fans på Florences instagramprofil på grund af aldersforskellen på 21 år, delte Ariana videoen som en hyldest og skrev:

At dele specielle, personlige ting på internettet, der gør dig glad kan i sandhed være traumatisk. Jeg ved, at jeg har taget et skridt tilbage fra at gøre det for at beskytte mine kære og mig selv, men jeg ville bare dele dette og fortælle dig, hvor perfekt du udtrykte dette, og hvor værdsat du er for at gøre det @florencepugh.”

Foto: Instagram

Arianas budskab er soleklart: Hold en god tone på internettet... (Så kan det MÅSKE være, at vi får lov til at se mere til Arianas nye bae!)

MestLæste