Kendte

Har denne Riverdale-stjerne lige afsløret Lili Reinhart og Cole Sprouses breakup?

Af Amalie Takahashi Christiansen 26. maj 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En udtalelse fra Lili Reinhart og Cole Sprouses Riverdale-medstjerne tyder på, at parret har gjort det forbi. Læs udtalelsen her og bedøm selv...

Riverdale-parret Lili Reinhart og Cole Sprouse har haft meget modvind på det seneste.

I april blev Cole fx presset til at afvise rygter om, at han havde være Riverdale-baben utro med modellen Kaia Gerber, hvorefter alt lød til at være i skønneste orden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men nu rumsterer spekulationer omkring en udtalelse fra Riverdale-medstjernen Skeet Ulrich, der tyder på, at parret har gjort det forbi.

Skeet Ulrich gik live på Instagram med sin kæreste Megan Blake Irwan, mens de var i poolen. Her fik de blandt andet spørgsmålet: ”Synes du, at Cole Sprouse og Lili Reinhart er et sødt par?”

Skeet scvarede: “Jeg synes, de var et virkelig sødt par”, hvorefter hans kæreste tilføjede: ”De var et så sødt par. De var begge smukke mennesker.”

Foto: Mega

Både Skeet og Megan talte altså om parret i datid, og selvom det nok ikke var Riverdale-skuespilleren Skeet Ulrichs intention at afsløre Lili Reinhart og Cole Sprouses breakup, bed fans straks mærke i netop det, da det tyder på, at parret altså ikke er sammen mere.

Parret har endnu ikke selv bekræftet bruddet, men med Skeets udmelding, der kommer kort tid efter utroskabsrygterne, tyder på, at Lily og Cole er et endt kapitet…