Kendte

Robert Pattinson hygger sig med vennerne

Af Anja Bruneskjold 7. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Siden bruddet med kæresten, Kristen Stewart, har Robert Pattinson ikke vist sig offentligt. Men nu tager han i byen og hygger sig med vennerne.

Der er ikke noget at sige til, at Robert Pattinson har haft lyst til at gemme sig, efter det er kommet frem, at kæresten, Kristen Stewart, har haft en seks måneder lang affære med instruktøren, Rupert Sanders. Robert Pattinson har været så ked af det og knust, at han er flyttet ud af sit og Kristen Stewarts fælles hjem for at slappe af hos sin gode veninde Reese Witherspoon, men nu lader det til, at Robert Pattinson har fået det meget bedre:

Læs også: Robert Pattinsons fans hader Kristen Stewart.

- Han lignede en fyr, der hyggede sig og var glad for at komme lidt ud, fortæller én af de gæster, der var i byen samme sted som Robert Pattinson.

Robert Pattinson var glad for at hygge sig med vennerne, og flere gæster fortæller, at han så ud til at have en rigtig god aften.

Læs også: Robert Pattinson knust over Kristen Stewarts utroskab.

Det lader til, at Robert Pattinson er ved at få det godt igen efter bruddet med kæresten, Kristen Stewart, men vi er stadig spændte på, om de to finder sammen igen.

Hvad tror I?

Læs også: Robert Pattinson - Kristen er den eneste der forstår mig.

MegetMere