Kendte

Robert Pattinson – Kristen er den eneste der forstår mig

Af Anja Bruneskjold 5. juli 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Robert Pattinson fortæller nu, at den eneste person i verden, der virkelig forstår ham, er hans kæreste, Kristen Stewart.

Skuespiller, Robert Pattinson, forklarer, at der ikke er nogle mennesker, der kan sætte sig ind i, hvordan han i virkeligheden har det - kun kæresten, Kristen Stewart:

Læs også: Skal Robert Pattinson og Kristen Stewart giftes?

- Hun forstår nøjagtig, hvordan jeg har det. Hun er god til at se, hvad der er godt for mig, og hvad der udfordrer mig, siger Robert Pattinson.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Robert Pattinson fortæller, at det er rart at have Kristen Stewart ved sin side, når han for eksempel skal til premiere på en film, hvor han selv spiller med. Han er nemlig rigtig nervøs, og han er mest interesseret i at høre, hvad Kristen Stewart synes om filmen.

Læs også: Kristen Stewart og Robert Pattinson gav årets kys.

Da Robert Pattinson skulle til Cannes Filmfestival, hvor hans film, "Cosmopolis", blev vist, holdt han først op med at være nervøs, da Kristen Stewart sagde, hun var helt vild med filmen.

Kristen Stewart og Robert Pattinson støtter altså hinanden, og det er skønt, at Robert Pattinson har fundet en kæreste, der forstår ham.

Lidt sødt, ikk'?

Læs også: Så meget tjener Kristen Stewart.

MestLæste