Kendte

Skal Robert Pattinson og Kristen Stewart giftes?

Af Thomas Flindt 21. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der har været mange rygter om et kommende bryllup mellem Robert Pattinson og Kristen Stewart, men hovedpersonerne har ikke selv bekræftet rygterne om et bryllup.

Det er blevet svært at finde rundt i junglen af de mange rygter om Robert Pattinson og Kristen Stewarts hemmelige bryllup. OK! Magazine gik "all in", da de i starten af juni afslørede alle detaljerne om "Twilight"-parrets kommende bryllup uden at have udtalelser fra hverken Robert eller Kristen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Har du set traileren til "Twilight: Breaking Dawn del 2"? Se den her!

Kilder havde overfor det internationale sladderblad afsløret, at brudekjolen bliver lavet af Kristen Stewarts favoritdesigner Reem Acra, og at Kristen ikke vil have sko på under ceremonien. Gæstelisten byder selvfølgelig på en masse navne fra "Twilight": Taylor Lautner, Ashley Green, Kellan Lutz og flere, men også Sienna Miller, Charlize Theron og Katy Perry bliver nævnt.

Læs også: Kristen Stewart og Robert Pattinson gav årets kys

Beskrivelserne om brylluppet mellem Robert Pattinson og Kristen Stewart er meget detaljerede, og OK! Magazine påstår også at kende til bryllupskagen, Roberts overraskelse og hvilken sang parret vil danse til for første gang som nygifte.

Historien er efterfølgende blevet kritiseret af journalister, der påstår, at historien bygger på opdigtede kilder og detaljer. Parret skal ikke giftes, og hvis de skulle, ville de aldrig fortælle det til venner, der ville gå til pressen med historien, lyder forklaringen.

Læs også: Så meget tjener Kristen Stewart

Alligevel har OK! Magazine igen i denne uge skrevet om Robert Pattinsons planer for parrets bryllupsrejse; Romantik i Paris, nye minder i Firenze, afslapning på Bali og surfing i Australien er lidt af, hvad der venter "Twilight "-parret på deres lange og romantiske bryllupsrejse.

Skal Robert Pattinson og Krisen Stewart giftes, eller er historien opdigtet? Hvad tror I?

Læs også: Twilight-holdet vil bryde sammen efter Breaking Dawn

MestLæste