Kendte

Robert Pattinson slapper af hos Reese Witherspoon

Af Anja Bruneskjold 1. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Efter Kristen Stewarts utroskab, har Robert Pattinson haft brug for at komme væk fra det hele. Nu slapper han af hos Reese Witherspoon i Californien.

Robert Pattinson har haft nogle turbulente uger siden det blev afsløret, at hans kæreste, Kristen Stewart, har haft en affære med filminstruktøren, Rupert Sanders. Robert Pattinson har haft brug for at komme lidt væk fra det hele, så hans gode veninde, Reese Witherspoon, har tilbudt ham at komme på ferie i hendes hjem i Californien.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Robert Pattinson og Kristen Stewart slås om hunden.

Reese Witherspoon elsker at være i Californien, og synes, hendes hjem er det perfekte sted at slappe af, så derfor tilbød hun Robert Pattinson at bo der et stykke tid.

Læs også: Dropper knust Robert Pattinson filmpremiere?

Kilder siger, at Robert Pattinson har det som om, hans hjerte er blevet revet ud, så han er stadig rigtig ked af Kristen Stewarts seks måneder lange affære med Rupert Sanders, som er instruktør på "Snow White and the Huntsman".

Vi håber, at Robert Pattinson snart får det godt igen og kommer videre med sit liv. Mon han tilgiver Kristen Stewart og finder sammen med hende igen?

Læs også: Robert Pattinsons fans hader Kristen Stewart.